سوپ لبو یکی از بهترین و مقوی ترین پیش غذاهایی است که میتوانید برای شب یلدا تهیه کنید.
مواد مورد نیاز:
- پیاز (نگینی خردشده): ۱۰۰ گرم
- سیر (له شده): ۲ حبه
- لبو (مکعبی خردشده): ۱۵۰ گرم
- سیب زمینی (مکعبی خردشده): ۱۵۰ گرم
- هویج (مکعبی خردشده): ۱۰۰ گرم
- تره فرنگی (حلقه ای خردشده): ۵۰ گرم
- آب مرغ: ۲ لیتر
- نمک و فلفل سفید: به میزان لازم
- خامه ترش: به میزان لازم
- روغن نارگیل: ۳ ق س
روش پخت:
۱٫ پیاز را همراه با روغن نارگیل داخل تابه ای تفت دهید تا عسلی شود.
۲٫ سپس سیر را به آن اضافه کنید و مقداری تفت دهید.
۳٫ لبو، سیب زمینی، هویج و تره فرنگی را به مواد افزوده و به مدت ۱۰ دقیقه تفت دهید.
۴٫ آب مرغ را به مواد افزوده و با در بسته روی حرارت ملایم بگذارید تا سبزیجات بپزد.
۵٫ با گوشت کوب برقی مواد پخته شده را مخلوط کنید و مجدد روی حرارت قرار دهید تا جا بیفتد.
۶٫ در حین پخت نمک و فلفل آن را نیز اندازه کنید.
۷٫ سوپ را داخل ظرفی سرو کرده و با خامه ترش تزیین کنید.
https://destani.ir/?p=11219
Friday, 13 December , 2024