۱ پیمانه شکر

۱ قاشق غذاخوری شیر 

۱ پیمانه  بکینگ پودر

۲ قاشق چایخوری  نمک

۱/۴ قاشق چایخوری  روغن گیاهی

۲ قاشق غذاخوری  تخم مرغ

۱ عدد موز رسیده

۲ عدد دارچین 

۱ قاشق چایخوری

طرز تهیه پنکیک موز :

برای طرز تهیه پنکیک موزی ابتدا آرد، شکر، بکینگ پودر، نمک و دارچین را در کاسه ای با هم مخلوط کنید.

سپس شیر، تخم مرغ و روغن را در کاسه ای دیگر با چنگال یا ویسک هم بزنید.

موزها را پوست بگیرید و در ظرفی با پشت چنگال آنها را له کنید. (بهتر است از موز رسیده استفاده کنید زیرا موز رسیده نسبت به بقیه موزها طعم و عطر بهتری دارد.)

موزها را به مخلوط شیر، تخم مرغ و روغن اضافه کنید، کمی با چنگال یا ویسک هم بزنید.

هم اکنون مواد خشک را به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید و باز هم بزنید.

تابه ای را روی شعله ی متوسط گاز قرار بدهید. کف تابه را با مقدار کمی کره چرب کنید، این مقدار کم چربی برای تمام پنکیک ها کافی است. (می توانید از مقدار کمی روغن استفاده کنید ).

با یک ملاقه کوچک یا یک قاشق بزرگ ، مقداری از پنکیک را درون تابه بریزید.صبر کنید تا حباب هایی در کف پنکیک پدید آیند . به محض آن که پدید آمدند آن را برگردانید و اجازه بدهید تا طرف دیگر آن هم آماده شود. دو طرف پنکیک باید قهوه ای و طلایی شود. اولین سری پنکیک ها را که بپزید دستتان می آید که چقدر برای هر کدام زمان نیاز دارید.