مواد لازم برای پفک نخودچی خانگی:

 

  • آرد نخوچی نرم : یک پیمانه
  • آرد برنج یا ذرت : یک پیمانه
  • جوش شیرین ۱/۸ ق چ یا ۱/۴ ق چ بکینگ پودر
  • آب : ۳ تا ۴ ق غ
  • کره یا مارگارین : یک ق غ
  • پودر پنیر پارمزان : ۱/۳ پیمانه
  • نمک : مقدار لازم
  • ادویه جات دلخواه مخلوط یا پودر آویشن
  • رنده یا کفگیر سوراخ دار چرب شده
  • در صورت تمایل رنگ غذایی یا مقداری زردچوبه

طرز تهیه پفک نخودچی خانگی:


آرد نخود چی و برنج یا ذرت را باجوش شیرین ، بکینگ پودر ،ادویه جات دلخواه و زردچوبه مخلوط کنید و سپس الک کنید.بعد پودر پنیر و کره را اضافه کنید و با مقداری آب آنها را ورز دهید تا خمیری سفتی بدست بیاورید.

در یک قابلمه مقدار زیادی روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا روغن داغ شود و پفک ها در آن قوطه ور شوند.

خمیر را با رنده یا کفگیر سوراخ دار چرب شده رنده کنید و داخل روغن بریزید تا پف کند و سرخ شود.داخل ظرفی را با حوله روغن گیر بپوشانید و بعد از سرخ شدن پفک ها آنها را داخل ظرف بریزید .

اگر بخواهید پفک های رنگی درست کنید میتوانید خمیر را به چند قسمت تقسیم کنید و هر قسمت را با استفاده از رنگ های خوراکی یا پودر ژله ، زعفران و آب لبو مخلوط کنید.

نکته:

-میتوان از رنگ های مجاز خوراکی پودری یا ژله ای استفاده کرد و خمیر را به چند بخش تقسیم نمود و سپس هر خمیر را جداگانه سرخ کرد و سپس در بسته یا در ظرف باهم مخلوط نمود.

-زردچوبه و زعفران رنگ دهنده های خوب و مناسبت تری هستند.

-به جای رنگ از آب لبو یا آب ترشی کلم بنفش هم میتوان مقداری که مزه را تغییر ندهد استفاده کرد.

نکات تکمیلی:

پفک نخودچی خانگی جزو غذای کودک میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۳۰دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۱۵دقیقه میباشد .
پفک نخودچی خانگی را می توانید در وعده میان وعده – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسب میباشد.