مواد لازم برای پفک نخودچی خانگی:
- آرد نخوچی نرم : یک پیمانه
- آرد برنج یا ذرت : یک پیمانه
- جوش شیرین ۱/۸ ق چ یا ۱/۴ ق چ بکینگ پودر
- آب : ۳ تا ۴ ق غ
- کره یا مارگارین : یک ق غ
- پودر پنیر پارمزان : ۱/۳ پیمانه
- نمک : مقدار لازم
- ادویه جات دلخواه مخلوط یا پودر آویشن
- رنده یا کفگیر سوراخ دار چرب شده
- در صورت تمایل رنگ غذایی یا مقداری زردچوبه
طرز تهیه پفک نخودچی خانگی:
آرد نخود چی و برنج یا ذرت را باجوش شیرین ، بکینگ پودر ،ادویه جات دلخواه و زردچوبه مخلوط کنید و سپس الک کنید.بعد پودر پنیر و کره را اضافه کنید و با مقداری آب آنها را ورز دهید تا خمیری سفتی بدست بیاورید.
در یک قابلمه مقدار زیادی روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا روغن داغ شود و پفک ها در آن قوطه ور شوند.
خمیر را با رنده یا کفگیر سوراخ دار چرب شده رنده کنید و داخل روغن بریزید تا پف کند و سرخ شود.داخل ظرفی را با حوله روغن گیر بپوشانید و بعد از سرخ شدن پفک ها آنها را داخل ظرف بریزید .
اگر بخواهید پفک های رنگی درست کنید میتوانید خمیر را به چند قسمت تقسیم کنید و هر قسمت را با استفاده از رنگ های خوراکی یا پودر ژله ، زعفران و آب لبو مخلوط کنید.
نکته:
-میتوان از رنگ های مجاز خوراکی پودری یا ژله ای استفاده کرد و خمیر را به چند بخش تقسیم نمود و سپس هر خمیر را جداگانه سرخ کرد و سپس در بسته یا در ظرف باهم مخلوط نمود.
-زردچوبه و زعفران رنگ دهنده های خوب و مناسبت تری هستند.
-به جای رنگ از آب لبو یا آب ترشی کلم بنفش هم میتوان مقداری که مزه را تغییر ندهد استفاده کرد.
نکات تکمیلی:
پفک نخودچی خانگی جزو غذای کودک میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۳۰دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۱۵دقیقه میباشد .
پفک نخودچی خانگی را می توانید در وعده میان وعده – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسب میباشد.
Saturday, 5 October , 2024