بهترین ظرف برای نگهداری آبلیمو ، ظروف شیشه ای با در فلزی است.
استفاده از ظروف یا بطری های پلاستیکی سبب تسریع در تغییر رنگ آبلیمو می شود.
به دلیل اسیدی بودن محیط ، مهاجرت ترکیبات خطرناک از بطری به آبلیمو افزایش می یابد.
درب شیشه آبلیمو باید همیشه محکم بسته شود.

بهداشت ظروف مورد استفاده برای نگهداری آبلیمو اهمیت زیادی دارد.
ظروف قبل از استفاده باید استریل شوند.
ماشین ظرفشویی شیشه ها را بخوبی میشوید .
در شست و شوی دستی شیشه ها را برای مدت زمانی در آب داغ و صابون قرار داده و سپس با آب داغ آبکشی کرده و اجازه دهید کاملا خشک شود.

پاستوریزه کردن آبلیمو به طور قابل توجهی کیفیت و مدت زمان نگهداری آن را افزایش می دهد.
پس از پر کردن ظروف و اطمینان از بسته بودن در، شیشه ها را در یک قابلمه چیده و آن را از آب پر کنید به طوری که آب کاملا سطح ظروف را بپوشاند. مدت زمان لازم پس از به جوش آمدن آب، بسته به اندازه ظروف متفاوت است.
برای ظروف نیم تا یک لیتری ۵ دقیقه و برای ظروف ۲لیتری حدود ۱۰ دقیقه است.
پس از آن شیشه ها را خارج کرده و اجازه دهید در دمای اتاق به مدت چند ساعت سرد شوند. از بسته بودن کامل در اطمینان حاصل کنید.
با طی مراحل بالا می توانید آبلیمو را برای چند ماه نگهداری کنید.
دقت کنید برای برداشتن آبلیمو از ظروف بایستی از قاشق های کاملا تمیز استفاده کنید. اضافه کردن کمی نمک قبل از ریختن آبلیمو در ظرف شیشه ای نیز می تواند مفید باشد.