موادلازم:

آرد نخودچی    ۱ لیوان

هل   ۲ عدد

شکر   ۱ لیوان

کره   ۱ لیوان

طرز تهیه شیرینی :

ابتدا آرد را داخل تابه ای با حرارت ملایم تفت دهید تا بوی خامی آرد گرفته شود و عطر خوبی از آرد بلند شود. سپس آرد را از روی حرارت بردارید تا کم کم سرد شود.

هل و شکر را آسیاب کنید تا به صورت پودر در بیایند.

کره را ذوب کنید و کنار بگذارید .وقتی آرد نخود چی سرد شد شکر، هل و کره را به آن اضافه کنید و با دست مخلوط کنید تا به شکل خمیر در بیاید.

کاغذ روغنی را روی سطحی صاف پهن کنید.

سپس خمیر آماده شده را به قطر ۲ سانتی متر پهن کنید و با قالب های دلخواه شکل دهید .

روی آن را هم با کمی زعفران یا گلاب مرطوب کنید و با خلال یا پودر پسته تزئین کنید .آن را در ظرفی در دار قراره داده و مدتی در یخچال نگه دارید.