موادلازم:
آرد نخودچی ۱ لیوان
هل ۲ عدد
شکر ۱ لیوان
کره ۱ لیوان
طرز تهیه شیرینی :
ابتدا آرد را داخل تابه ای با حرارت ملایم تفت دهید تا بوی خامی آرد گرفته شود و عطر خوبی از آرد بلند شود. سپس آرد را از روی حرارت بردارید تا کم کم سرد شود.
هل و شکر را آسیاب کنید تا به صورت پودر در بیایند.
کره را ذوب کنید و کنار بگذارید .وقتی آرد نخود چی سرد شد شکر، هل و کره را به آن اضافه کنید و با دست مخلوط کنید تا به شکل خمیر در بیاید.
کاغذ روغنی را روی سطحی صاف پهن کنید.
سپس خمیر آماده شده را به قطر ۲ سانتی متر پهن کنید و با قالب های دلخواه شکل دهید .
روی آن را هم با کمی زعفران یا گلاب مرطوب کنید و با خلال یا پودر پسته تزئین کنید .آن را در ظرفی در دار قراره داده و مدتی در یخچال نگه دارید.
https://destani.ir/?p=28433
Thursday, 19 September , 2024