لبو رو خوب میشوریم با اسکاج تمیز یا مسواک تمیز, تا گل نداشته باشه بعد با پوست داخل یک قابلمه لبوها رو ریخته آب میریزیم تا روی لبو ها رو بگیره (اندازه یک بند انگشت بیشتر هم آب میشه اضافه کرد) و میزاریم حدود۳ساعت با حرارت ملایم بپزه بعد که آبش کم شد و لبوها پخت از داخل قابلمه درمیاریم و پوستش رو آرام با چاقو در میاریم حلقه حلقه میکنیم و داخل همون آب حاصل از پخت لبو کمی شکر میریزیم و لبوهای ورقه شده رو اضافه میکنیم و در قابلمه رو میبندیم من برای ۴تا لبوی متوسط ۱/۲پیمانه شکر ریختم و زیرش رو خیلی کم میکنیم و میزاریم تا تو آب خودش و شکر دم بکشه چند بار تو همون آب و شکر این ور و اونورشون میکنیم وقتی دیگه شربتش غلیظ شد زیرش رو خاموش کرده و سرو میکنیم

?میزان شکر به ذائقه شما بستگی داره

?من در مرحله ی آخر۱تا۲قاشق غذاخوری شربت آلبالو برای خوشرنگ و خوشمزه شدن لبو اضافه میکنم و میزارم ۵دقیقه بمونه روی حرارت و بعد از روی حرارت بر میدارم اینکار اصلا طعم لبو رو عوض نمیکنه ولی باعث براق شدنش میشه?

?اگه لبو رو از اول پوست بگیرید و بپزید رنگ لبو پخته اینجوری خوشرنگ نمیشه البته در کل رنگ لبوی پخته به نوع لبو ها هم مربوط میشه

نوش جان??