کتاب آیین زندگی نوشته دیل کارنگی با ترجمه سوزان خدیو یکی از  پرفروش ترین کتاب ها در چند سال اخیر است که در ادامه به معرفی بیشتر این کتاب می پردازیم.

نام نویسنده: دیل کارنگی
مترجم: سوزان خدیو
ناشر: انتشارات سپهر ادب
مناسب: جوانان و مدیران

ترجمه متفاوت

کتاب آیین زندگی اثری از دیل کارنگی، دیل نویسنده و سخنران آمریکایی، توسعه دهندهٔ درس‌هایی در زمینهٔ پیشرفت شخصی، فروشندگی و سخنرانی در جمع بود. او در یک خانوادهٔ فقیر در میسوری بود. دیل در نوجوانی مجبور بود ساعت ۴ صبح از خواب برخیزد تا شیر گاوهای خانواده را بدوشد. او در خانهٔ خود در نیویورک درگذشت. یکی از شاخص‌ترین و مهمترین ایدهٔ کارنگی در کتاب‌هایش این بود که می‌توان اخلاق برخی را با تغییر دادن رفتارمان در مقابل شان، تغییر داد.
این کتاب چکیده‌ای از تجربیات عملی زندگی صدها نفر از اثرگذارترین انسان‌های روی زمین است. او با معرفی جنبه های مختلف افراد مشهور و بزرگ و موفق، راهکارهایی عملی برای داشتن زندگی‌ ای با حداقل نگرانی و درگیری ارائه کرده است.
تمام مواردی که برای مقابله با نگرانی در این کتاب بیان می‌شوند را همه‌ی ما می‌دانیم” اما نمی دانیم کجا و چگونه آنها را با چه میزانی به کار ببریم.
دیل کارنگی با زیبایی خاصی و لحنی خاص مانند یک استاد به شما می‌آموزد که اگر بتوانیم زندگی را کنترل کنیم چقدر برای ما زیبا می شود.
قوانینی که در اینجا به آنها اشاره شده است  صرفاً براساس تئوری و حدسیات نیست، بلکه کاملا کاربرد دارد.

چکیده ای از کتاب

دیل کارنگی در ۲۴م نوامبر ۱۸۸۸ در میسوری بدنیا آمد. خودش در کتاب هایش بارها به فقر شدیدی که در دوران کوردکی تجربه کرده اشاره کرده است. او در سال ۱۹۳۶ کتاب آیین دوست یابی را منتشر کرد که به گفته‌ی خودش یک شبه نایاب شد! یکی از شخصیت‌های بسیار مورد توجه دیل کارنگی رییس جمهور آمریکا دربین سال های ۱۸۶۱_۱۸۶۵ که آبراهام لینکلن بود که کتابی نیزتحت عنوان “لینکلن، انسانی ناشناخته” در رابطه با او نوشته است، که یه گفته‌ی خودش ۱۰ سال صرف نوشتن این کتاب کرده است. او در سال ۱۹۱۲ بنیاد کارنگی را تاسیس کرد که تاکنون نیز پابرجاست. دیل در بیش از ۷۵ کشور جهان برای بیش از ۸ میلیون نفر سخنرانی کرد .دیل کارنگی در ۱ نوامبر ۱۹۵۵ فوت کرد..