مواد مورد نیاز :

آرد برنج ٣/۴پیمانه

نشاسته ذرت ١/۴ پیمانه

شکر ١.۵پیمانه

آب ١پیمانه

شیر ٧پیمانه

گلاب ١/٢ پیمانه

خلال پسته به مقدار لازم

زعفران دمکرده به مقدار لازم

طرز تهیه :

ابتدا آرد برنج، نشاسته ذرت و آب را در کاسه‌ای مخلوط می‌کنیم تا کاملا گلوله‌های آرد و نشاسته در آب باز شود.

شیر و شکر را در قابلمه‌ای ریخته، روی حرارت ملایم قرار داده تا شکر در شیر حل شود.

آن را مرتب هم میزنیم و پس از حل شدن شکر در شیر، محلول آرد و نشاسته را به مواد افزوده و به هم‌زدن ادامه می‌دهیم تا کاملا محلبی غلیظ شود.

حرارت را خاموش کرده، گلاب و زعفران را اضافه کرده و مخلوط می‌کنیم. محلبی را در قالب مورد نظر ریخته به مدت ۵ تا ۶ ساعت داخل یخچال میگذاریم،قبل از سرو با خلال پسته یا میوه دسر را تزیین می‌نماییم.