اگر از علاقمندان داستان کوتاه هستید، ریموند کارور نویسنده مشهور آمریکایی در قرن بیستم همیشه یک انتخاب مطلوب و جذاب است.

کارور با وجود آنکه دیر به شهرت و موفقیت رسید و زود درگذشت، اما پس از مرگ آنچنان تاثیری بر داستان کوتاه در قرن بیستم گذاشت که نام و آثارش جاودانه شدند.

او داستان کوتاه مدرن را که پس از اوج گرفتن با «همینگوی» دیگر رمق و محبوبیت دهه‌های قبل را نداشت و رو به زوال و تکرار بود، در دهه ۸۰ میلادی با نوآوری‌های خود احیا کرد.

از مشهورترین آثار وی که پیش از این در ایران به چاپ رسیده اند می‌توان به مجموعه داستان «کلیسای جامع» و داستان مشهور «وقتی از عشق حرف می‌زنیم از چه حرف می‌زنیم» اشاره کرد.

داستان‌های ریموند کارور بسیار ساده و موجزند، اکثر آن‌ها به پیش پا افتاده‌ترین و رایج‌ترین مسائل زندگی عاطفی و شخصی افرادی می‌پردازد که خود بسیار ساده و بی تکلف اند؛ مانند اختلافات و دعوا‌های زناشویی، شکست‌های شغلی، سوء تفاهم‌های رایج میان آدم‌ها در یک جمع، اعتیاد به الکل و غیره.

کارور با مهارت فراوان، برشی از یک موضوع یا موقعیت روزمره و ساده را به داستانی جذاب تبدیل می‌نماید.

زاویه نگاه وی به مشکلات و آشفتگی‌های انسان معاصر بعضا بسیار صریح و بی رحمانه است. به همین دلیل سبک او را «رئالیسم کثیف» نام نهاده اند.

مجموعه داستان «خواهش می‌کنم ساکت باش» حاوی داستان‌هایی است از سال‌های مختلف و بیشتر ابتدایی کار نویسنده، که برخی از آن‌ها پیشتر نیز ترجمه شده اند مانند «همسایه ها» یا «شما دکترید».

همین پراکندگی ترجمه و چاپ داستان‌های کوتاه ریموند کارور در ایران توسط نشر‌ها و مترجمان مختلف در دو دهه گذشته باعث شده که امروز یک مجموعه یک دست، منسجم و کامل از داستان‌های او (مانند چخوف) در دسترس مخاطبان نباشد.

قیمت و ناشر

«خواهش می‌کنم ساکت باش» توسط مصطفی شایان و اکرم شایان ترجمه شده و در ۲۵۶ صفحه و با قیمت ۳۰.۰۰۰ تومان توسط نشر کوله پشتی در سال ۱۳۹۷ منتشر گردیده است.