کدو سبز متوسط ۲ عدد

آرد سوخاری دانه درشت (پانکو) ۱۰۰ گرم

پنیر پارمزان رنده شده ۷۰ گرم

پودر سیر ۱ قاشق غذاخوری

ریحان خشک خورد شده ۱ قاشق غذاخوری

نمک ۱ قاشق چایخوری

فلفل ۱ قاشق چایخوری

تخم مرغ ۲ عدد

سس مارینارا ۲۳۰ گرم

طرز تهیه کدو سوخاری رژیمی

فر را با حرارت ۲۲۰ درجه سانتیگراد یا ۴۲۵ درجه فارنهایت از قبل روشن کنید تا داغ شود .روی سینی فر یک کاغذ روغنی مخصوص آشپزی قرار دهید. کدو را مانند خلال سیب زمینی سرخ کرده برش زده و کنار بگذارید.

در یک کاسه، آرد سوخاری، پنیر پیتزا، ریحان خورد شده، پودر سیر و نمک و فلفل را ریخته و مواد را خوب با هم مخلوط کنید. تخم مرغ ها را در یک کاسه کم عمق جداگانه زده و کنار بگذارید.

برش کدو را ابتدا در تخم مرغ زده شده قرار داده و سپس در مخلوط آرد سوخاری قرار دهید و روی کاغذ روغنی روی سینی فر بچینید. سینی را روی پنجره وسط فر به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه قرار دهید تا کدوها پخته و سوخاری شوند.

در نیمه پخت سینی را در فر بچرخانید تا آن طرف سینی نیز خوب حرارت ببیند. کدوهای سوخاری را به همراه سس مارینارا سرو کنید. نوش جان…