کیک مرغ غذایی ساده و سبک است و با ظاهر خوبی که دارد، زینت‌بخش میزهای مهمانی و مجالس است.

کیک مرغاین غذا را کودکان دوست دارند و می‌توان آن را در برنامه غذایی آنها جا داد.

برای آشنایی با طرز تهیه کیک مرغ با مجله دستانی همراه باشید.

مواد لازم تهیه کیک مرغ

  • سینه مرغ: ۲ عدد
  • پیاز: یک عدد
  • سیر: ۲ حبه
  • خیارشور خرد شده: یک پیمانه
  • پیازچه خرد شده: یک پیمانه
  • ماست غلیظ و سس مایونز به میزان لازم
  • نان تست: ۱۶ عدد
  • جعفری به میزان لازم
  • نمک و فلفل به میزان لازم
  • گردو در صورت تمایل

طرز تهیه کیک مرغ:

  • مرغ را با سیر و پیاز بپزید تا خوش‎عطر شود.
  • آن را ریش‌ریش کنید. خیارشور و پیازچه خرد شده را به مرغ اضافه کنید.
  • مقداری ماست غلیظ و مایونز بریزید. بهتر است نسبت مایونز به ماست، دو یا سه برابر باشد، یعنی به ازای هر قاشق ماست غلیظ، ۲ تا ۳ قاشق مایونز استفاده شود.
  • در صورت تمایل می‌توانید مقداری گردوی نگینی هم به مواد بیفزایید.
  • مقدار خیارشور و پیازچه را هم بنا به سلیقه می‌توانید کم و زیاد کنید.
  • در آخر کمی جعفری ساطوری شده هم به مواد اضافه کنید.
  • حالا دور قهوه‌ای نان‌های تست را گرفته و آنها را کنار هم بچینید؛ به طوری که در هر ردیف ۴ عدد نان تست کنار هم به صورت مربع باشد. می‌توانید پس از چیدن نان‌ها کنار هم، آنها را گرد هم برش بزنید.
  • ردیف اول نان‌ها را در ظرف سرو بگذارید. مقداری از مواد را روی نان‌ها بریزید.
  • این کار را تا سه ردیف ادامه دهید. لایه آخر کیک مرغ با نان تست تمام می‌شود. در پایان دور تا دور کیک مرغ را با مخلوط ماست و مایونز بپوشانید.
  • با کمی خلاقیت و سلیقه می‌توانید این غذا را به زیبایی تزیین کنید.