کوکو لوبیا سبز از غذاهای محلی تبریز است و می‌توان آن را به عنوان پیش‌غذا یا وعده اصلی سرو کرد. با طرز تهیه کوکو لوبیا سبز بخش آشپزی مجله دستانی را دنبال کنید. مواد لازم لوبیا سبز: ۲۰۰ گرم تخم مرغ: ۳ عدد سیب زمینی: ۲ عدد فلفل دلمه‌ای: ۱ عدد پیاز: ۱ عدد زعفران: […]

کوکو لوبیا سبز از غذاهای محلی تبریز است و می‌توان آن را به عنوان پیش‌غذا یا وعده اصلی سرو کرد.

با طرز تهیه کوکو لوبیا سبز بخش آشپزی مجله دستانی را دنبال کنید.

مواد لازم

  • لوبیا سبز: ۲۰۰ گرم
  • تخم مرغ: ۳ عدد
  • سیب زمینی: ۲ عدد
  • فلفل دلمه‌ای: ۱ عدد
  • پیاز: ۱ عدد
  • زعفران: به میزان لازم
  • زردچوبه: به میزان لازم
  • ادویه کاری: به میزان لازم
  • فلفل سیاه: به میزان لازم
  • نمک: به میزان لازم


طرز تهیه کوکو لوبیاسبز

  • ابتدا لوبیا سبز را با اندازه یک سانتی‌متر خرد کرده و اجازه دهید با مقداری آب در قابلمه با شعله ملایم خوب بپزد.
  • پیاز را به صورت نگینی خرد کرده و با مقدار کمی روغن تفت دهید تا سبک و طلایی شود.
    سپس فلفل دلمه را خرد کرده و به پیاز اضافه کنید. پس از اینکه فلفل دلمه‌ای و پیاز را خوب تفت دادید لوبیا سبز پخته شده را اضافه کنید.
  • نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را به مواد افزوده و مجددا خوب تفت دهید.
  • سیب زمینی را آب‌پز کرده و بعد از اینکه سیب زمینی‌ها خوب پخته شد آنها را در یک کاسه بزرگ رنده کنید.
  • تخم‌مرغ‌ها را در یک ظرف جداگانه خوب هم بزنید و سپس به سیب زمینی رنده شده اضافه کنید.
  • در این مرحله مخلوط لوبیا سبز پخته شده را نیز به مواد سیب زمینی بیفزایید.
  • نمک، فلفل سیاه، پودر کاری و زعفران دم کرده را به مایه کوکو لوبیا سبز اضافه کنید.
  • مایه کوکو را به خوبی مخلوط کنید تا کاملا صاف و یکدست شود.
  • یک تابه متناسب با مقداری مایه کوکو روی شعله قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید.
  • اجازه دهید روغن کاملا داغ شود سپس تمام مایه کوکو را داخل تابه بریزید و با پشت قاشق روی مایه کوکو را صاف کنید.
  • در تابه را بگذارید و حرارت را کم کنید تا کوکو کاملا مغر پخت شود.
  • پس از اینکه سمت زیرین کوکو لوبیا سبز شما طلایی رنگ شد و کوکو کاملا خودش را گرفت آنرا برگردانید تا قسمت دیگرش نیز سرخ شود.