کوکوی پاستا یکی از انواع غذاهای متنوعی است که پاستا رسپی اصلی آن را تشکیل می‌دهد. این غذا به‌عنوان وعده اصلی و پیش‌غذا سرو شده و پخت آن یک ساعت و نیم زمان لازم دارد. با بخش آشپزی مجله دلتا و طرز تهیه کوکوی پاستا همراه باشید. مواد لازم تهیه پاستای کوکو: (مناسب برای ۶ […]

کوکوی پاستا یکی از انواع غذاهای متنوعی است که پاستا رسپی اصلی آن را تشکیل می‌دهد. این غذا به‌عنوان وعده اصلی و پیش‌غذا سرو شده و پخت آن یک ساعت و نیم زمان لازم دارد. با بخش آشپزی مجله دلتا و طرز تهیه کوکوی پاستا همراه باشید.

مواد لازم تهیه پاستای کوکو:

(مناسب برای ۶ نفر)

پاستای ریز فرم‌دار یک و نیم پیمانه
فلفل دلمه ای یک عدد
هویج یک عدد
تخم مرغ ۷ عدد
ذرت یک پیمانه
پنیر پیتزا رنده شده یک پیمانه
شیر سه چهارم پیمانه
نمک و فلفل و روغن به میزان لازم

طرز تهیه:

پیش از آماده‌ کردن مواد اولیه، فر را با حرارت ۱۵۰ درجه سانتی گراد روشن کنید تا ۱۵ دقیقه گرم کنید. کف قالب را چرب کرده و کنار بگذارید.

ابتدا پاستا را داخل آب جوش ریخته و طبق دستور روی بسته آن را بپزید.
هویج را رنده کنید.
فلفل دلمه‌ای را ریز خرد کنید.
تخم‌ مرغ‌ ها را در یک کاسه هم زده و شیر را به آن اضافه کنید.
در یک ظرف مناسب پاستا، فلفل دلمه ای، پنیر ، هویج و مخلوط تخم مرغ و شیر را با هم مخلوط کرده و نمک و فلفل را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا همه مواد به خوبی با هم مخلوط شوند.
مواد را داخل قالب بریزید و برای ۳۰ تا ۴۵ دقیقه در فر بگذارید.
این کوکو در کنار گوجه‌فرنگی، زیتون و سایر سبزیجات دلخواه سرو می‌شود.