مواد لازم

سینه مرغ: یک عدد

جعفری خردشده: به مقدار لازم

سیب‌زمینی پخته‌شده: یک عدد

هویج پخته‌شده: یک عدد

پیاز داغ: یک قاشق غذاخوری

آرد سوخاری: یک قاشق غذاخوری

تخم مرغ: یک عدد

نمک، زردچوبه، فلفل و زعفران: به مقدار لازم

 

 

 

طرز تهیه

سینه مرغ را همراه با یک لیوان آب، یک عدد پیاز، کمی نمک و فلفل و زعفران حل شده با شعله ملایم می‌پزیم تا آب آن کشیده شود.

سیب‌زمینی و هویج را پخته و گرم گرم آن را رنده می‌کنیم.

مرغ و سیب‌زمینی و هویج را مجدداً مخلوط و پیاز داغ را هم را هم اضافه می‌کنیم و با تخم مرغ، زعفران حل کرده، آرد سوخاری، نمک و فلفل آن را خوب ورز می‌دهیم.

کف دستمان را به پودر سوخاری آغشته کرده و از مایه به اندازه یک عدد پرتقال متوسط برمی‌داریم و آن را به صورت گرد یا بیضی شکل می‌دهیم و در روغن سرخ می‌کنیم.