مواد لازم برای سس :

بادنجان رومی – ۵ عدد

رب – ۱ قاشق غذا خوری

سیر – ۲ دندانه

روغن مایع – ۳ قاشق غذا خوری

نمک – به قدر ضرورت

مواد لازم برای کوفته :-

گوشت کوفته شده – نیم کیلو

پیاز – ۱ عدد

تخم مرغ – ۱ عدد

آرد سوخاری – یک گیلاس کوچک

نمک ، مرچ سیاه ، مرچ سرخ ، زیره – به قدر ضرورت

مواد داخل گوفته :-

متر ، زردک – به قدر ضرورت ( نرم شده )

طرز تهیه :

نخست پیاز را رنده ریزه میکنیم سپس گوشت ، مصاله ها، تخم مرغ و آرد سوخاری را به آن اضافه کرده و مخلوط میکنیم بعد مواد را به خوبی مخلوط کرده روی آن سلفون ( پلاستیک ) کشیده و یک تا دو ساعت در یخچال میگذاریم در این مدت مواد داخل کوفته را آماده میکنیم چون تا زمان پختن سرد شود زردک و متر را با کمی روغن و نمک در آب جوش میدهیم تا نرم شوند .

حال گوشت را از یخچال بیرون کرده، بین دو لایه کاغذ روغنی با آشگز به شکل مربع باز میکنیم بعد یک طرف کاغذ روغنی را با دقت برمیداریم و مواد میانی را روی گوشت ریخته و با کمک کاغذ روغنی کوفته را رول کرده و کاغذ روغنی را محکم دور آن میپیچیم سپس رول را یک ساعت داخل یخچال میگذاریم در این مدت داش (تنور برقی ،فر)را با دمای ۲۳۰ درجه روشن کرده و بعد از اتمام شدن یک ساعت ،کوفته را داخل داش به مدت ۳۵ دقیقه میپزیم بعد ۳۵ دقیقه دوباره دالیان را از داش بیرون  آورده لایه کاغذ روغنی را جدا کرده و بار دوم دالیان را به مدت ۱۰ دقیقه داخل داش میگذاریم تا این که کوفته ما آماده میشود سس کوفته را آماده میسازیم تابه را روی حرارت گذاشته روغن میریزیم  چند دقیقه تفت میدهیم بعد سیر کوبیده شده و بادنجان رومی رنده شده را اضافه کرده به مدت ۱۰ دقیقه میگذاریم بعد کوفته ها را از داش بیرون کرده به شکل حلقه ای برش کرده داخل سس میگذاریم و بعد نوش جان کنید .