“کورن داگ” یک غذای ویژه و پرطرفدار آمریکایی است که با ذائقه ی ما ایرانی ها سازگاری دارد.

مواد لازم برای کورن داگ

  • آرد ذرت زرد :یک فنجان
  • آرد:یک فنجان
  • نمک:۱/۴ قاشق چایخوری
  • بکینگ پودر :۴ قاشق چایخوری
  • شیر یا آب :یک فنجان
  • تخم مرغ :۲ عدد
  • هات داگ:۴ عدد
  • پنیر چدار:به مقدار لازم
  • روغن کانولا یا روغن گیاهی :برای سرخ کردن
  • سس قرمز و خردل :برای چاشنی
  • سیخ چوبی :۴ عدد
کورن داگ

طرز تهیه کورن داگ :

ابتدا کاسه ای بردارید و آرد ذرت، آرد، نمک ، بکینگ پودر و شیر را با هم مخلوط کرده و تخم مرغ ها را در ظرف هم بزنید و به مواد اضافه کنید تا سس غلیظی حاصل شود.

هات داگ ها و پنیرها را به طور جداگانه سیخ بزنید ، تابه ای را روی حرارت قرار داده و روغن را بریزید تا داغ شود.

سپس هات داگ و پنیر را در موادی که آماده کرده اید فرو کرده و در روغن سرخ کنید.

کورن داگ ها را در ظرف مورد نظر بچینید و با سس قرمز و سس خردل سرو نمایید.

نکات تکمیلی در مورد کورن داگ

کورن داگ جزو غذای ملل – سایر میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۳۰دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۲۰دقیقه میباشد .
کورن داگ را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسب میباشد .