“کورن داگ” یک غذای ویژه و پرطرفدار آمریکایی است که با ذائقه ی ما ایرانی ها سازگاری دارد.
مواد لازم برای کورن داگ
- آرد ذرت زرد :یک فنجان
- آرد:یک فنجان
- نمک:۱/۴ قاشق چایخوری
- بکینگ پودر :۴ قاشق چایخوری
- شیر یا آب :یک فنجان
- تخم مرغ :۲ عدد
- هات داگ:۴ عدد
- پنیر چدار:به مقدار لازم
- روغن کانولا یا روغن گیاهی :برای سرخ کردن
- سس قرمز و خردل :برای چاشنی
- سیخ چوبی :۴ عدد
طرز تهیه کورن داگ :
ابتدا کاسه ای بردارید و آرد ذرت، آرد، نمک ، بکینگ پودر و شیر را با هم مخلوط کرده و تخم مرغ ها را در ظرف هم بزنید و به مواد اضافه کنید تا سس غلیظی حاصل شود.
هات داگ ها و پنیرها را به طور جداگانه سیخ بزنید ، تابه ای را روی حرارت قرار داده و روغن را بریزید تا داغ شود.
سپس هات داگ و پنیر را در موادی که آماده کرده اید فرو کرده و در روغن سرخ کنید.
کورن داگ ها را در ظرف مورد نظر بچینید و با سس قرمز و سس خردل سرو نمایید.
نکات تکمیلی در مورد کورن داگ
کورن داگ جزو غذای ملل – سایر میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۳۰دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۲۰دقیقه میباشد .
کورن داگ را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسب میباشد .
https://destani.ir/?p=20010
Thursday, 16 March , 2023