کلمه کرپ به فرانسوی به معنی پیچاندن می باشد. کرپ نوعی پن کیک نازک هستکرپ نوعی پن کیک نازک هست که معمولا پیچانده شده و از مواد مختلفی پر میشه.

مواد لازم:

تخم مرغ ۳ عدد

شیر نصف پیمانه

آرد ۵ قاشق غذاخوری

نمک و کمی فلفل سیاه و زردچوبه مقداری

مواد لازم سس گوشت و قارچ

گوشت چرخ کرده

پیاز سرخ شده

قارچ

فلفل دلمه ای

رب گوجه فرنگی

پنیر پیتزا

نمک و فلفل و آویشن

طرز تهیه کرپ گوشت و قارچ

ابتدا سس گوشتی را تهیه می کنیم، بدین صورت که پیاز و گوشت چرخ کرده را کمی تفت می دهیم. بعد هم قارچ و فلفل دلمه و ادویه ها و رب را اضافه کرده و بعد پخت کنار می گذاریم.

برای کرپ، تخم مرغها را شکسته و با همزن دستی خوب مخلوط می کنیم.

نکته : از همزن برقی استفاده نکنید چون کرپ حباب دار میشود.

سپس آرد و شیر و نمک و فلفل و زردچوبه را اضافه کرده و خوب مواد را مخلوط کرده تا مایع یکدست و بدون گلوله باشد.

باید مانند غلظت ماست باشد اگر مایع بیش از حد شل بود کمی آرد اضافه کنید و اگر سفت بود کمی شیر اضافه کنید.

کف تابه کوچکی را کمی چرب کنید و بگذارید خوب داغ شود. از مایه به وسیله ی یک ملاقه کوچک درون تابه ریخته و تابه را بردارید و بچرخانید تا مواد تمام تابه را دربرگیرد.

هر زمان طلایی شد پشت و رو می کنیم تا طرف دیگر هم بپزد و طلایی شود.

سپس از مواد گوشتی روی کرپ گذاشته و کمی پنیر پیتزا روی مواد ریخته و شروع به رول کردن می کنیم.

کرپ گوشت و قارچ را چند دقیقه ای درون ماکروفر یا فر فرار دهید تا پنیرها آب شود و سپس سرو نمایید.

نکات مهم و اصولی در طرز تهیه کرپ گوشت

باید کرپ گوشت نازک باشد تا کاملا مغز پخت شود.

برای راحتی کار بهتر است از تابه دسته دار استفاده کردتا مایه کرپ را به راحتی بتوان در آن چرخاند و به طور یکنواخت در تابه پخش کرد.

تابه حتما باید از نجس تفلون نچسب باشد.

مایه گوشت مورد استفاده برای پر کردن کرپ باید کم آب باشد.

در صورت تمایل می توات از پودر آویشن به مایه کرپ اضافه کرد تا عطر و بوی خوبی داشته باشد.

از همزن برقی استفاده نشود چون کرپ حباب دار می شود.