کره بادام زمینی منبع خوبی از پروتئین‌های گیاهی، فیبر، ویتامین و امگا ۳ است.

این کره صبحانه‌ای دلچسب برای شروع یک روز پرانرژی است و به راحتی می‌توان آن را در خانه درست کرد.

برای آشنایی با طرز تهیه کره بادام زمینی خانگی، با آشپزی ما همراه باشید.

مواد لازم تهیه کره بادام زمینی

  • بادام زمینی خام و بدون پوست: ۴ فنجان
  • نمک: یک ‌دوم قاشق چای‌خوری
  • روغن بادام زمینی: ۴ قاشق چای‌خوری
  • عسل: ۳ قاشق چای‌خوری

طرز تهیه کره بادام زمینی:

  • فر را از قبل روشن کنید تا گرم شود.
  • بادام زمینی‌ها را داخل سینی فر ریخته و حدود ۳ تا ۴ دقیقه تفت دهید.
  • سینی را بیرون آورده، کمی تکان دهید تا بادام زمینی‌ها جابه‌جا شود.
  • دوباره حدود ۳ دقیقه دیگر سینی را داخل فر بگذارید تا کمی رنگ آنها تغییر کرده و بو داده شود.
  • مراقب باشید مغز آجیل نسوزد. بادام زمینی‌ها را در غذاساز بریزید و آن‎قدر هم بزنید تا کرم نرم و صافی به‌دست آید.
  • نسبتی که در مواد لازم در نظر گرفته شده، کره را کمی شیرین می‌کند. اگر دوست دارید کره کمتر شیرین باشد یا بیشتر طعم نمکی بگیرد، از عسل آن کم کرده، به نمک بیفزایید.
  • دوباره غذاساز را روشن کنید تا نمک و عسل مخلوط شود.
  • برای این‎که کره بافت نرم‌تر و بهتری داشته باشد، حدود چهار قاشق روغن اضافه کرده، دوباره غذاساز را روشن کنید و آن‎قدر هم بزنید تا به بافت و غلظت دلخواه‎ برسد. به ‌همین راحتی می‌توانید این کره را در خانه درست کنید.

نکته: اگر دوست دارید تکه‌های بادام زمینی زیر دندان‎ بیاید، مقداری از آنها را از همان ابتدا جدا کنید. بعد از این که کره آماده شد، آنها را در غذاساز ریخته، کمی خرد کرده و سپس به کره بیفزایید. این کره خوشمزه خانگی را با نان و نوشیدنی گرم میل کنید.