کباب ترکی از معروف‌ترین غذاهای کشور ترکیه، با مزه و بوی اشتها برانگیز خود پا را از مرزهای ترکیه فراتر گذاشته و اکنون در فهرست منوی بسیاری از فست‌فودهای شهر نام آن را می‌بینید. شما می‌توانید این غذا را در خانه لذیذتر و با کیفیت‌تر از نوع بازاری آن تهیه کنید.

مواد لازم:

  • گوشت فیله مرغ ۴ تا ۵ عدد
  • گوشت فیله گوساله ۲ تکه
  • فلفل دلمه ۱ عدد
  • قارچ ۳۰۰ گرم
  • پیاز نگینی خرد شده ۱ عدد بزرگ
  • سیر خرد شده ۲ تا ۳ عدد
  • سیب زمینی ۲ عدد متوسط
  • روغن به مقدار کافی
  • نمک و فلفل به اندازه نیاز

طرز تهیه کباب ترکی:

  • ابتدا گوشت گوساله و مرغ را به صورت ورقه های نازک برش بزنید و هر کدام را جداگانه بر روی حرارت بالا تفت دهید تا سرخ شوند.
  • در ظرف دیگری پیاز ، سیر ،قارچ و فلفل دلمه‌ای خرد شده را سرخ کنید. برای اینکه قارچ ها تیره نشوند قبل از سرخ کردن می‌توانید به آن مقداری آب لیمو بزنید.
  • گوشت‌های سرخ شده را با مخلوط سبزیجات تفت داده شده مخلوط کنید و کمی نمک و فلفل به آنها بزنید و سپس از روی حرارت بردارید.
  • در ظرف را ببندید تا مواد در اثر بخار داخل ظرف با هم مزه دار تر شوند.
  • سیب‌زمینی‌ها را هم به صورت خلالی برش بزنید و و با کمی آب بپزید.
  • بعد از آنکه سیب‌زمینی‌ها نیم پز شدند آن‌ها را از آب خارج کنید و منتظر بمانید تا خشک شوند.
  • سپس با پاشیدن کمی نمک، آنها را در روغن سرخ کنید.
  • کباب ترکی آماده شده را در کنار سیب زمینی در ظرف مورد نظرتان و یا لای نان سرو کنید.