کباب تابه ای مرغ غذایی لذیذ، نرم و خوش‌طعم است که با یک بار امتحان کردن آن، غذایی ثابت در برنامه غذایی‌تان می‌شود. با ما همراه باشید تا با طرز تهیه کباب تابه ای مرغ به شیوه‌ای ساده آشنا شوید.

مواد لازم تهیه کباب تابه‌ای مرغ

  • ران و سینه مرغ: ۳۰۰ گرم
  • پیاز: یک عدد
  • سیر: ۲ حبه
  • پودر سوخاری: ۲ قاشق غذاخوری
  • فلفل دلمه‌ای: نصف یک عدد
  • آبلیمو: ۲ قاشق غذاخوری
  • کره: ۲۰ گرم
  • نمک، فلفل، زردچوبه، سماق و پاپریکا به میزان لازم
  • زعفران دم‌کرده به میزان لازم

طرز تهیه کباب تابه‌ای مرغ:

  • با چرخ‌گوشت یا غذاساز مرغ را چرخ کنید. توجه داشته باشید اگر فقط از گوشت سینه مرغ استفاده کنید، کباب سفت می‌شود، بنابراین بهتر است ران و سینه مرغ با هم باشد تا کباب نرم و لطیفی داشته باشید.
  • پیاز و سیر را ریز رنده کرده و فلفل دلمه‌ای را نگینی خرد کنید.
  • در یک کاسه بزرگ، گوشت مرغ چرخ‌کرده، سیر و پیاز رنده شده، فلفل دلمه‌ای خرد شده، زعفران دم‌کرده، نمک، فلفل، زردچوبه، سماق، پاپریکا، آبلیمو، پودر سوخاری و کره آب شده را با هم مخلوط کرده و خوب ورز دهید.

  • به جای پودر سوخاری از پودر نان باگت هم می توانید استفاده کنید.
  • سپس روی کاسه را بپوشانید و یک ساعت در یخچال بگذارید تا مایه کباب استراحت کند و مواد به خورد هم برود.
  • کف تابه مناسبی را چرب کرده و مایه کباب را روی آن پهن کنید.
  • با یک کفگیر یا چاقو به صورت طولی برش هایی روی کباب و به صورت عرضی شیارهایی روی آن ایجاد کنید.
  • تابه را روی شعله متوسط گذاشته، در تابه را ببندید تا کباب آب بیندازد؛ سپس شعله را ملایم و در تابه را باز کنید تا یک طرف کباب‌ها سرخ شود. وقتی یک طرف خوب سرخ شد، آنها را برگردانید تا طرف دیگر هم سرخ شود.
  • در صورت تمایل می‌توانید کباب مرغ تابه‌ای را در فر درست کنید.