مواد لازم :

خرمالو ۳ عدد

تخم مرغ ۳ عدد

شکر ۲/۳ پیمانه

روغن مایع ۲/۳ پیمانه

آرد ۲ پیمانه

مغز گردو ۱/۲ پیمانه

بیکنیگ پودر ۱ قاشق مربا خوری

دارچین ۱ قاشق مربا خوری

وانیل ۱ قاشق مربا خوری

طرز تهیه :

ابتدا تمام مواد کیک را یک ساعت قبل خارج می کنیم تا هم دمای محیط شوند سپس فر بمدت ۱۵ دقیقه گرم کنید. پوست خرمالو ها را جدا کنید و یا آسیاب یا مخلوط کن پوره کنید. آرد و بیکینگ پودر را مخلوط کرده  و سه بار الک کنید.

ابتدا شکر و روغن را با تندترین دور همزن هم می زنیم سپس یک تخم مرغ را در آن شکسته و کمی بعد تخم مرغ بعدی را اضافه کنید و دوباره هم بزنید (اضافه کردن دانه دانه تخم مرغ باعث پوک شدن کاپ کیک می شود) با تخم مرغ آخر وانیل را اضافه می کنیم سپس پوره خرمالو را اضافه و با لیسک یا همزن خاموش هم بزنید تا مخلوط شوند.

آرد الک شده را طی ۳ مرحله به مواد کاپ کیک اضافه می کنیم و در انتها مغز مورد نظر را با کمی آرد و دارچین مخلوط کرده و با لیسک به طور دورانی هم می زنیم.قالب مافین را با مقداری کره چرب کرده و از مایه کاپ کیک داخل مافین می ریزیم به طوری که فقط ۲/۳ قالب پر باشد سپس قالب مافین را سه بار به سطح کار بکوبید تا هوای آن خارج شود داخل فر از قبل گرم شده بمدت ۴۰ دقیقه قرار دهید.