مواد لازم :

پودر کاسترد ۲ قاشق غذاخوری سر پر
شیر ۲ لیوان
شکر ۴ قاشق غذاخوری
بیسکویت پتی بور یک بسته
موز ۲ عدد
مغز گردو حدودا نصف پیمانه
گلاب ۲ قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده ۱ قاشق غذاخوری
خامه فرم گرفته برای تزیین به مقدار لازم

طرز تهیه :

پودر کاسترد را با شیر مخلوط کنید و روی حرارت بگذارید و مرتب هم بزنید تا گلوله نشود. مواد باید به قدری روی حرارت باشند تا به غلظتی شبیه فرنی برسد.
قبل از اینکه غلیظ شود شکر و گلاب و زعفران را اضافه کنید و هم بزنید.ظرف مورد نظر را آماده کنید کمی از مواد کاسترد آماده شده را در آن بریزید.
سپس یک لایه بیسکویت پتی بور خرد شده روی آن بریزید.سپس موز‌های حلقه شده را روی آن بچینید و روی آن مغز گردو خرد شده بریزید.
دوباره یک لایه مواد کاسترد بریزید و همه‌ی مراحل را تکرار کنید تا جایی که مواد تمام شوند. مواد را جوری تنظیم کنید که لایه‌ی آخر (لایه رویی) کاسترد باشد.
ظرف را به مدت ۲ الی ۳ ساعت در یخچال بگذارید تا دسر ببندد.پس از آن روی دسر را با کمی خامه فرم گرفته تزئین کنید.