ژله باواریا یک ژله دو رنگ می باشد که پیشنهاد می شود در پذیرایی هایتان از آن استفاده کنید.

مواد لازم :

  •  زرده تخم مرغ :۶ عدد
  • شکر :۲۵۰ گرم
  • خامه : ۲۵۰ گرم
  • شیر : نیم لیتر
  • پودر کاکائو : ۲۵ گرم
  • آب جوش : یک چهارم پیمانه
  • وانیل : اندکی
  • پودر ژلاتین :۴۰ گرم (حدود ۲ قاشق غذاخوری)
  
 طرز تهیه :

برای درست کردن این ژله خوشمزه ابتدا شیر را روی حرارت قرار دهید تا بجوشد.در این فاصله تخم مرغ ها را در ظرفی بشکنید و زرده های آن را را جدا کرده و در یک ظرف دیگر با هم زن برقی هم بزنید شکر را اضافه نمایید و تا جایی هم بزنید که مایه کش بیاید.

حالا پودر ژلاتین را با آب جوش مخلوط کرده و با حرارت غیر مستقیم آن را حل کنید و مخلوط آب و ژلاتین را به شیر در حال جوش اضافه کنید و هم بزنید.

در مرحله بعد تخم مرغ های هم زده را افزوده و هم بزنید تا نبندد و در آخر خامه را هم اضافه کرده و همه مواد را با هم ترکیب کنید.

قالب را آماده کرده نیمی از مواد را داخل آن بریزید و داخل یخچال بگذارید تا در این فاصله پودر کاکائو را در آب جوش حل کرده و به مابقی مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید.

بعد از اینکه لایه اول نیم بند شد لایه دوم ژله را روی آن ریخته دوباره داخل یخچال بگذارید و اجازه دهید ژله یک روز در یخچال بماند تا خوب بسته شود.

بعد از اینکه ژله خوب بسته شد آن را در دیس پذیرایی برگردانید و به شکل دلخواه تزیین کرده میل کنید.

ژله باواریا