مواد لازم:
بیسکویت ۱۵۰ گرم
پنیر خامهای ۳۵۰ گرم
خامه صبحانه ۱۰۰ گرم
شکر ۱۰۰ گرم
کره ذوب شده ۷۰ گرم
شکلات تختهای ۱۰۰ گرم
آب سرد ۸۰ میلی لیتر
پودر کاکائو ۳ قاشق غذاخوری
پودر ژلاتین ۲ قاشق غذاخوری
دستور تهیه:
کره را ذوب کنید.
بیسکویت را کاملا آسیاب کرده و با کره ذوب شده مخلوط کنید.
کف یک قالب کمربندی به قطر ۲۰ سانتیمتر را با کاغذ روغنی بپوشانید، اکنون بیسکویت و کره را در قالب بریزید و با ته قاشق کاملا فشار دهید تا مواد یکپارچه شود.
شکلات را به روش بن ماری حل کنید. برای اینکار ابتدا در کتری یا ظرف دیگری مقداری آب به جوش آورید و سپس ظرف حاوی شکلات را روی بخار آب قرار دهید تا شکلات ذوب شود.
قالب را به مدت ۲۰ الی ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید تا پایه چیزکیک کاملا سفت گردد.
دو قاشق غذاخوری پودر ژلاتین را در ۸۰ میلی لیتر آب سردی که داشتید به روش بن ماری حل کنید.
پنیر خامهای، خامه صبحانه و شکر را کاملا بهم بزنید تا یکدست شود. برای این منظور میتوانید از هم زن برقی نیز استفاده کنید.
شکلات ذوب شده را نیز به مواد اضافه نمایید.
پودر کاکائو و ژلاتین را نیز به مایه اضافه کنید و اندکی بهم بزنید.
اکنون مایه را روی بیسکویتها ریخته و سطح آن را صاف نمایید.
اکنون چیز کیک شکلاتی را به مدت دو الی سه ساعت در یخچال قرار دهید. در حالت ایده آل بهتر است چیز کیک به مدت ۲۴ ساعت در یخچال باشد تا کاملا سفت شود.
نوش جان?
Monday, 29 May , 2023