مواد لازم
خمیر نان آماده ۱۰۰گرم
سوسیس کوکتل یک کیلوگرم
ماست یک فنجان
دانه فلفل سیاه یک سوم فنجان
آرد سفید یک فنجان
تخممرغ یک عدد
روغن کانولای مخصوص سرخ کردن دو قاشق غذاخوری
طرز تهیه
خمیر نان را با کمک آرد باز کنید.سپس آن را به شکل رشتههای بلند و باریک درآورید.سوسیسها را از پوست جدا کرده و همراه با روغن داخل ماهیتابه بگذارید تا نیم پز شوند.درغیر این صورت تغییر حجم سوسیس دراثر پختن، باعث آسیب دیدن نوار خمیری که روی آن میپیچید، خواهد شد. بگذارید سوسیسها کمی سرد شوند.
اکنون خمیرهای آماده شده را به شکل باندپیچی، دور سوسیسها بپیچید. فر را روی حرارت ۱۸۰درجه سانتیگراد گرم کنید.کف ظرف پیرکس، کمی آرد بریزید و سوسیسهای باند پیچی شده را داخل آن بچینید.در ظرف را بگذارید و آن را بهمدت ۲۰ دقیقه داخل فر بگذارید.
در این فاصله تخممرغ را داخل کاسه شکسته و زرده و سفیده را خوب بزنید. خمیرها که خودشان را گرفتند، ظرف را از فر درآورده و با قلمو، یک لایه از تخممرغ را روی آن بزنید.سپس ظرف را بدون گذاشتن در، داخل فر بازگردانید. حرارت را از بالا روی فر تنظیم کنید.پنج دقیقه بعد ظرف را از داخل فر درآورید.صبر کنید کمی خنک شوند و بعد با کمک ماست، برای سوسیسها چشم گذاشته و برای داخل آن از دانههای فلفل سیاه کمک بگیرید.
Thursday, 3 October , 2024