۵٠٠گرم آرد نان و ١ق چ نمک را در کاسهء مناسبی الک کرده میان آن را گود کنید و ١/٣پیمانه روغن ذرت یا آفتابگردان،١عدد زرده تخم مرغ،١/٢پیمانه آب گرم ،١/٢پیمانه شیر گرم و ١/٢و١ ق چ

مایه خمیر خشک فوری را افزوده هم بزنید تا خمیر شود سپس به آرامی ورز دهید تا خمیر نرم و یکدستی حاصل شود.
چنانچه خمیر کمی به دست می چسبید آرد اضافه نکنید!خمیر را در کاسه ای چرب شده قرار داده رویش را پوشانده در محل گرمی گذاشته تا حجم آن دو برابر شود.

مواد میانی: پیاز را خرد کرده با کمی روغن ذرت تفت دهید ،سیب زمینی پخته و پوره شده را به همراه ٢ق  برنج پختهء نرم ، گشنیز خرد شده ،فلفل قرمز تند ،نمک و فلفل سیاه اضافه کرده با هم مخلوط کرده و صبر کنید تا خنک شود.
بعد از استراحت خمیر کمی آن را ورز داده سپس به ١٢ قسمت مساوی تقسیم کنید.هر قسمت را به شکل بیضی کمی باز کنید و از مواد میانی به اندازه ١ق وسط خمیر گذاشته و خمیر را ببندید کمی سطح آن را فشار داده و به شکل بیضی در آوردید

و در سینی چرب شده قرار داده رویشان را پوشانده تا حجم آنها دو برابر شود.سپس در روغن سرخ کنید تا بپزند و طلایی شوند.