مواد لازم:
هویج متوسط ۱ عدد
شیرپاستوریزه ۱ لیوان
برنج خیس خورده ۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه:
قدم اول: شستشو، پوستگیری و خرد کردن هویج به قطعات کوچک
قدم دوم: هویج خرد شده را به همراه برنج و شیر به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه در یک قابلمه در باز روی حرارت قرار می دهیم
قدم سوم: پس از نرم شدن هویج و برنج ،مواد را در مخلوط کن  ریخته و یا با استفاده از پشت قاشق له کرده و به شکل پوره در می آوریم.

نکته: در صورت حساسیت نوزاد به شیر، پوره با آب طبخ شود.