مواد لازم:
شکر ۱/۴پیمانه
نشاسته ذرت ۱/۴پیمانه
آب پرتقال ۱قاشق سوپخوری
دارچین ۱پنس
خلال پسته برای تزیین
شکلات به مقدارلازم

طرز تهیه:
ابتدا هندوانه را تکه کرده و درون مخلوط کن میریزیم …
سپس از صافی رد میکنیم تا حدود ۲ پیمانه (۵۰۰ میلی لیتر ) آب بدهد.
آب هندوانه ,شکر و نشاسته را داخل ظرفی میریزم و هم میزنیم تا نشاسته کاملا حل شود.
مخلوط به دست آمده را روی حرارت زیاد قرار میدهیم و به طور مداوم هم میزنیم.
اجازه دهید کمی بجوشد و غلیظ شود تا پودینگ به رنگ قرمز روشن دربیاید.
آب پرتقال و دارچین را اضافه کنید…
و پودینگ را داخل ظروف سرو بریزید و اجازه دهید از داغی بیفتد و حدود ۱ تا دو ساعت داخل یخچال بماند تا خنک شود…
شکلات را آب کنید و داخل یک کیسه فریزر بریزید و نوکش را با قیچی بچینید و روی پودینگ کمی شکلات بریزید و رویش را با خلال پسته تزئین کنید..