غذاهای مراکشی با طعمی شبیه به ذائقه ایرانی جای خود را در سفره های ما باز کرده است. شما با تهیه این غذا می‌توانید علاوه بر آشنایی با غذای کشورهای مختلف، در برنامه غذایی خود نیز تنوع ایجاد کنید. برای آشنایی با طرز تهیه پلو مراکشی با مجله دستانی همراه باشید. مـواد لازم (مناسب برای […]

غذاهای مراکشی با طعمی شبیه به ذائقه ایرانی جای خود را در سفره های ما باز کرده است.

شما با تهیه این غذا می‌توانید علاوه بر آشنایی با غذای کشورهای مختلف، در برنامه غذایی خود نیز تنوع ایجاد کنید.

برای آشنایی با طرز تهیه پلو مراکشی با مجله دستانی همراه باشید.

مـواد لازم
(مناسب برای چهار نفر)

  • برنج ۳ پیمانه
  • لوبیا سبز ۲۰۰ گرم
  • ذرت پخته شده یک پیمانه
  • قارچ اسلایس‌شده ۲۰۰ گرم
  • سینه‌مرغ یک عدد
  • پیاز بزرگ سرخ شده یک عدد
  • فلفل دلمه‌ای رنگی روی هم یک پیمانه
  • رب گوجه‌فرنگی یک تا دو قاشق غذاخوری
  • محلول زعفران سه قاشق سوپ‌خوری
  • کره ۱۰۰ گرم
  • روغن، نمک، فلفل و دارچین به میزان لازم

طرز تهیه پلو مراکشی

  • لوبیا سبز را در اندازه‌های دو سانتی‌متری خرد کرده، در آب و نمک در حال جوش به مدت دو دقیقه جوشانده و سپس در آب سرد بریزید.
  • سینه مرغ را به صورت مکعبی خرد کنید و در کره و زعفران تفت دهید.
  • فلفل دلمه‌ای‌ها را خرد کرده، به مرغ افزوده و تفت دهید.
  • قارچ را همراه رب گوجه‌فرنگی، نمک و فلفل را به مواد اضافه کرده و به تفت دادن ادامه دهید.
  • ذرت، پیاز داغ و لوبیا سبز را به مواد افزوده، تفت داده و بعد از پنج دقیقه شعله را خاموش کنید.
  • برنج را که از چند ساعت قبل خیس کرده‌اید، آبکش کنید.
  • کف قابلمه‌ای مناسب روغن بریزید. برای ته‌دیگ، یک عدد سیب‌زمینی رنده شده، یک قاشق ماست و یک عدد زرده تخم‌مرغ را با کمی زعفران مخلوط کرده و در کف قابلمه بریزید.
  • سپس یک لایه برنج و یک لایه از مخلوط مرغ و سبزیجات ریخته، با کمی زعفران روی آن را بپوشانید، این کار را تا اتمام مواد ادامه دهید.
  • روی لایه آخر کمی کره و دارچین پاشیده و اجازه دهید تا پلو دم بکشد.
  • می‌توانید بسته به ذائقه به جای مرغ از گوشت استفاده کنید.