مواد لازم ؛

۲ /۱ پیمانه هویج(درشت رنده شود)

۲ پیمانه برنج قهوه ای

۱۰۰گرم خلال پیاز سرخ شده

۳ ق سوپ خوری زیره سیاه

۲ ق غ زعفران دم کرده

۱ ق چایخوری زردچوبه

نمک و فلفل به میزان لازم

روغن به میزان لازم

طرز تهیه:

۱- ابتدا هویج رنده شده را به همراه کمی روغن کنجد و مقداری زرشک پلویی تفت دهید و کنار بگذارید

توجه داشته باشید که برای تفت دادن باید شعله گاز را تا حد ممکن پایین بیاورید

۲- برنج را به روش معمول در آب جوش بریزید تا نرم شود. در حالی که برنج می‌جوشد، زردچوبه ومقداری نمک را هم اضافه کرده و در آخر که آب برنج تمام شد بدون اینکه آبکشی کنید هویج و زرشک را به آن اضافه کرده و مخلوط نمایید

۳- پیاز خلالی سرخ شده را با زیره ترکیب کرده کمی دارچین به آن اضافه کنید.

۴ -مخلوط زیره وپیاز را به برنج اضافه کنید سپس زعفران را به آن اضافه کرده و به مدت ۴۵ دقیقه روی حرارت ملایم دم کنید.

این غذا را میتوانید با خلال بادام تزیین وسرو کنید.