هوموس لبنانی

نخود ٢۵٠ گرم

سیر ۵ حبه

جوش شیرین ١ ق م

روغن زیتون به مقدار لازم

ارده به مقدار لازم

آب ، نمک ، فلفل قرمز به میزان لازم

ابتدا ۴٨ ساعت نخود رو خیس میکنیم ، نخود رو داخل ظرف ریخته و همراه با سیر و جوش شیرین میذاریم خوب بپزد ، جوش شیرین باعث میشود تا پوست نخود جدا شود . بعد از جدا کردن پوست نخود ، درون میکسر ریخته و مقداری آب اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم ، ارده ، نمک و فلفل و مقداری روغن زیتون اضافه کرده و به میکس کردن ادامه میدهیم تا جایی که بافت یکدستی پیدا کند. مواد آماده شده رو داخل ظرفی که میخواهیم سرو کنیم میریزیم. روش رو با چند تا نخود و روغن زیتون تزئین میکنیم.

این پیش غذا رو میتونید با نان پیتای سرخ شده یا گریل شده میل نمائید.??