ناگت یکی از فستفودهای پر طرفداری است که مواد اولیه آن را مرغ، گوشت، میگو یا سبزیجات تشکیل میدهد. از آنجا که ناگت خانگی در مقایسه با ناگت آماده و منجمد، لذیذتر و سالمتر است در بخش آشپزی مجله دستانی قصد داریم شما را با طرز تهیه ناگت مرغ خانگی آشنا کنیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم:
- سینه مرغ ۶۰۰ گرم
- سیر ۴ تا ۶ حبه (بسته به ذائقه)
- پیاز متوسط ۱ عدد
- سس خردل ۲/۵ قاشق غذاخوری
- پنیر پیتزا ۱۲۰ گرم
- نمک ۱ قاشق چای خوری
- آویشن ۱ قاشق چای خوری
- فلفل سیاه ۱ قاشق مربا خوری
- ادویه کاری ۱ قاشق مربا خوری
- زردچوبه ۱ قاشق مربا خوری
- آرد سوخاری به میزان لازم
- روغن مایع به میزان لازم
طرز تهیه ناگت مرغ:
- سینهمرغ خام را چرخ کنید.
- پیاز را رنده کرده و آب آن را بگیرید.
- سیر را رنده کنید.
- پیاز و سیر رندهشده را همراه با تمام ادویهها به مرغ چرخکرده اضافه کنید.
- مواد را خوب ورز داده و سپس به مدت نیم ساعت داخل یخچال قرار دهید.
- پس از نیم ساعت، پنیر پیتزای رندهشده را نیز به مرغ اضافه کرده و ورز دهید.
- در این مرحله یا میتوانید یک کیسه فریزر یا سلفون روی سطح کار کشیده و آن را کمی مرطوب کنید و تمام مایه ناگت را روی آن پهن کرده، قالب بزنید یا اینکه از مایه ناگت به اندازه گردو برداشته و با دست شکل دهید.
- آرد سوخاری را با ادویهجات گفتهشده مخلوط کنید و ناگتهای آمادهشده را داخل آرد بغلتانید. چند دقیقه صبر کنید تا آرد، جذب ناگتها شود و حین سرخشدن، جدا نشود.
- داخل یک تابه مقداری روغن بریزید و وقتی روغن داغ شد، ناگتها را داخل آن ریخته و با حرارت ملایم سرخ کنید. نیازی به غوطهور کردن ناگتها در روغن نیست.
- ناگتهای آماده شده را میتوانید با سس قرمز و سس خردل سرو کرده و از خوردن آن لذت ببرید.
https://destani.ir/?p=27139
Thursday, 26 January , 2023