ناگت‌ یکی از فست‌فود‌های پر طرفداری است که مواد اولیه آن را مرغ، گوشت، میگو یا سبزیجات تشکیل می‌دهد. از آنجا که ناگت خانگی در مقایسه با ناگت آماده و منجمد، لذیذتر و سالم‌تر است در بخش آشپزی مجله دستانی قصد داریم شما را با طرز تهیه ناگت مرغ خانگی آشنا کنیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم:

  • سینه مرغ ۶۰۰ گرم
  • سیر ۴ تا ۶ حبه (بسته به ذائقه)
  • پیاز متوسط ۱ عدد
  • سس خردل ۲/۵ قاشق غذاخوری
  • پنیر پیتزا ۱۲۰ گرم
  • نمک ۱ قاشق چای خوری
  • آویشن ۱ قاشق چای خوری
  • فلفل سیاه ۱ قاشق مربا خوری
  • ادویه کاری ۱ قاشق مربا خوری
  • زردچوبه ۱ قاشق مربا خوری
  • آرد سوخاری به میزان لازم
  • روغن مایع به میزان لازم

طرز تهیه ناگت مرغ:

  • سینه‌مرغ خام را چرخ کنید.
  • پیاز را رنده کرده و آب آن را بگیرید.
  • سیر را رنده کنید.
  • پیاز و سیر رنده‌شده را همراه با تمام ادویه‌ها به مرغ چرخ‌کرده اضافه کنید.
  • مواد را خوب ورز داده و سپس به مدت نیم ساعت داخل یخچال قرار دهید.
  • پس از نیم ساعت، پنیر پیتزای رنده‌شده را نیز به مرغ اضافه کرده و ورز دهید.
  • در این مرحله یا می‌توانید یک کیسه فریزر یا سلفون روی سطح کار کشیده و آن‌ را کمی مرطوب کنید و تمام مایه ناگت را روی آن پهن کرده، قالب بزنید یا این‌که از مایه ناگت به اندازه گردو برداشته و با دست شکل دهید.
  • آرد سوخاری را با ادویه‌‌جات گفته‌شده مخلوط کنید و ناگت‌های آماده‌شده را داخل آرد بغلتانید. چند دقیقه صبر کنید تا آرد، جذب ناگت‌ها شود و حین سرخ‌شدن، جدا نشود.
  • داخل یک تابه مقداری روغن بریزید و وقتی روغن داغ شد، ناگت‌ها را داخل آن ریخته و با حرارت ملایم سرخ کنید. نیازی به غوطه‌ور کردن ناگت‌ها در روغن نیست.
  • ناگت‌های آماده شده را می‌توانید با سس قرمز و سس خردل سرو کرده و از خوردن آن لذت ببرید.