مواد لازم :

مرغ:نصف سینه

زرده تخم مرغ:دو عدد

پودر کنتاکی :۱/۲ لیوان

سس گوجه فرنگی:به مقدار دلخواه

سس مایونز :به مقدار دلخواه

آویشن:به مقدار دلخواه

کره : دو قاشق غذاخوری

نمک و فلفل قرمز:به میزان لازم

ناگت هایی بپزید، خوشمزه تر از رستوران ها آن هم بدون روغن! | پایگاه خبری  جماران

طرز تهیه :

ابتدا مرغ را چرخ کرده و در کاسه ای بریزید ، سپس دو عدد زرده تخم مرغ را در کاسه ای هم بزنید و به مرغ اضافه نمایید.

در ادامه نمک ، فلفل ، آویشن ، کره و نیمی از پودر کنتاکی را افزوده و مواد را خوب ورز دهید. مقداری از پودر کنتاکی باقی مانده را روی یک سطح صاف بپاشید و گوشت را با قطر یک تا یک و نیم سانتی متر را روی آن باز کنید.

سپس باقی پودر را روی گوشت بپاشید و آن را به شکل دلخواه قالب بزنید. تابه ای را روی حرارت قرار داده و روغن را بریزید تا داغ شود ، بعد ناگت ها را حسابی سرخ کنید.

ناگت های سرخ شده را روی دستمال آشپزخانه بچینید تا روغن اضافی اش گرفته شد ، سپس آن ها را در ظرف مورد نظر قرار داده و در صورت تمایل کمی پنیر بریزید و با سس گوجه یا مایونز سرو نمایید.