نان حلقه ای شکم پر پیشنهاد خوشمزه و متفاوت ما است که طرز تهیه آن را در این مطلب آموزش خواهیم داد.
مواد لازم برای نان شکم پر:
- خمیر نان کروسان (یا خمیر دلخواه):۲ بسته
- سیب زمینی پخته و له شده:۲ فنجان
- گوشت بوقلمون پخته، خرد شده:۲ فنجان
- پنیر چدار، رنده شده :۲ فنجان
- لوبیا سبز :یک فنجان
- سس دلخواه :نصف فنجان
طرز تهیه نان شکم پر:
- سیب زمینی را از قبل پخته و له کنید، گوشت بوقلمون را هم پخته و خرد نمایید.
- خمیر را روی یک سطح صاف باز کرده و آن را با وردنه پهن و نازک کنید، سپس به کمک یک چاقوی تیز خمیر را به شکل مثلث های یک اندازه برش بزنید.
- روی قاعده هر یک از خمیرها مقداری از سیب زمینی را قرار داده و روی آن کمی گوشت ، پنیر و لوبیای سبز بگذارید .
- در ادامه خمیرها را رول کرده و طوری داخل سینی فر قرار دهید که راس ها زیر قرار بگیرد.
- سینی را برای ۲۰ دقیقه در فری که با دمای ۳۵۰ درجه گرم شده قرار دهید تا خمیر پخته و طلایی شود.
نکات تکمیلی در مورد نان شکم پر
-نان شکم پر جزو غذای ملل – سایر میباشد
-زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱۵دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۲۵دقیقه میباشد .
-نان شکم پر را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید .
-توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۶ نفر مناسب میباشد
https://destani.ir/?p=23189
Sunday, 26 November , 2023