“موجور” یکی از غذاهای سنتی ترکیه است که کدو خورشتی و تخم مرغ از مواد اصلی آن است.

مواد لازم موجور غذای ترکیه:

  • کدو :دو عدد متوسط
  • تخم مرغ :دو عدد
  • پنیر سفید :۱۰۰ گرم
  • شوید خردشده:سه قاشق غذاخوری
  • نمک :به میزان لازم
  • فلفل :به میزان لازم
  • روغن :به میزان لازم

روش تهیه موجور غذای ترکیه :

  • ابتدا شوید را خرد کرده و کدوها را پوست گرفته و رنده کنید.
  • سپس نمک ، فلفل و دو عدد تخم مرغ را داخل کاسه ای مخلوط کرده و روی کدو بریزید.
  • شوید را افزوده و مواد را خوب مخلوط کنید، در نهایت پنیر را ریز خرد کرده و بیافزایید.
  • تابه ای را روی حرارت قرار داده و روغن سرخ کردنی بریزید تا داغ شود.
  • مقداری از مواد را برداشته و داخل روغن بریزید و مثل کتلت سرخ کنید.
  • موجورها را داخل بشقاب بچینید و با پیازچه تزیین کرده و با ماست سرو کنید.

میتوانید ماجور را با فر هم درست کنید ، بعد از آماده سازی مواد آن را داخل قالب بریزید و داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد بپزید تا برشته شود.

نکات تکمیلی در مورد موجور:

  • موجور جزو غذای ملل – ترکی میباشد
  • زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱۵دقیقه
  • و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۳۰دقیقه میباشد .
  • موجور را می توانید در وعده نهار – شام – پیش غذا – سرو کنید .
  • همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری – افطار – میل کرد .
  • توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسب میباشد .