استفاده از زردآلوهای سفت برای درست کردن مربای زردآلو خوشمزه توصیه می شود. مواد لازم برای تهیه مربای زردآلو زردآلو ۱ کیلو نیم شکر ۹۰۰ گرم طرز تهیه: ابتدا قابلمه ای را روی حرارت خیلی کم شعله قرار میدهیم قبل از اینکه قابلمه کاملا گرم شود. زرد آلوها را از هسته جدا کرده و درون […]

استفاده از زردآلوهای سفت برای درست کردن مربای زردآلو خوشمزه توصیه می شود.

مواد لازم برای تهیه مربای زردآلو

  • زردآلو ۱ کیلو نیم
  • شکر ۹۰۰ گرم

طرز تهیه:

  • ابتدا قابلمه ای را روی حرارت خیلی کم شعله قرار میدهیم قبل از اینکه قابلمه کاملا گرم شود.
  • زرد آلوها را از هسته جدا کرده و درون آن میریزیم وتفت میدهیم تا زرد آلو ها بپزند.
  • کمی هم نمک به زرد آلوها میزنیم تا طعم زرد آلوها تشدید شود .
  • بعد از کمی تفت دادن شکر را به زرد آلوها اضافه میکنیم و هم میزنیم تا آب زرد آلوها در بیاید.
  • حرارت شعله گاز باید همچنان کم باشد.حدودا نیم ساعت طول میکشه تا آب زرد آلوها کاملا کشیده شود.
  • در این مربا جز از زرد آلو و شکر از چیز دیگری ستفاده نمیکنیم.باید در طول این مدت هر چند یکبار زرد آلوها را هم بزنیم.

  • بعد از اینکه آب زرد آلوها در آمد باید همچنان روی شعله کم قرار دهیم و هر از گاهی آن را هم بزنیم.
  • ممکن است۳ تا ۲ ساعت زمان ببرد ولی نباید اجازه دهید که زرد آلوها حالت کاراملی پیدا کند. اگر هم بخواهید از شربت آن هم استفاده کنید باید کمی به آن آب اضافه کنید .
  • در نهایت مربای زردآلوی ما آماده می شود و پس از سرد شدن می توانید آن را در ظرف های شیشه ای بریزید و در داخل یخچال نگهداری کنید.

نکات تکمیلی در مورد مربای زردآلو

  • مربای زردآلو جزو مربا و کمپوت میباشد و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۲۰دقیقه میباشد .
  • مربای زردآلو را می توانید در وعده صبحانه – میان وعده – سرو کنید .
  • توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسب میباشد .