شیرینی میکادو یک از انواع شیرینیهای مناسب سرو نوروز است که به راحتی در خانه و بدون استفاده از فر میتوان آن را تهیه کرد. با بخش آشپزی ما و طرز تهیه شیرینی میکادو همراه باشید.
مواد لازم شیرینی میکادو :
آرد قنادی (سفید) سه لیوان
آرد نخودچی یک لیوان
روغن جامد یک لیوان
روغن مایع نصف استکان
پودر قند یک و یکچهارم لیوان
کاکائو دو قاشق پر
پودر هل یک قاشق چایخوری
دارچین یک قاشق چایخوری
طرز تهیه شیرینی میکادو :
ابتدا آرد قنادی یا آرد سفید را روی حرارت کم گذاشته و حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه تفت دهید. مراقب باشید آرد تغییر رنگ ندهد و خیلی تیره نشود.
سپس آرد نخودچی را اضافه کرده و کمی بیشتر از مدتزمان ۵ دقیقه تفت دهید.
مخلوط آرد و آرد نخودچی را الک کرده و سپس دوباره به تابهای که روی حرارت متوسط قرار دارد بر گردانید.
پودر هل، پودر کاکائو و پودر دارچین را اضافه کنید.
روغن جامد و روغن مایع و پودر قند را به مخلوط اضافه کرده و هم بزنید. اگر سفت بود روغن مایع اضافه کنید تا مواد به غلظتی معمولی برسد.
یک ورق نان میکادو را در یک سطح صاف پهن کنید و موادی که آماده کردهاید را همانطور داغ روی آن بریزید و با یک پالت یا قاشق آن را پخش کنید.
سپس ورق بعدی نان میکادو را روی آن بگذارید و فشار دهید تا ورق دوم کاملا به مواد بچسبد.
این کار را تا زمانی ادامه دهید تا مواد و نان شما تمام شود. (تعداد لایههای شیرینی دلخواه است).
در لایه آخر شکلات آبشده بریزید و با کمک قاشق آن را صاف کنید.
به مدت دو ساعت شیرینی را در یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد. بهتر است یک جسم سنگین روی آن قرار دهید تا ورقههای میکادو خوب به هم بچسبند.
روی شکلات را با پودر نارگیل یا پودر پسته تزئین کنید.
میکادو را به تکههای مساوی تقسیم کرده و در ظرف مناسب سرو کنید.
Thursday, 30 November , 2023