با نزدیک شدن به فصل بهار و عید نوروز بسیاری از بانوان و علاقهمندان به آشپزی ترجیح میدهند شیرینی پذیرایی را در خانه تهیه کنند. از جمله پر طرفدارترین شیرینی های سنتی عید نوروز می توان به انواع شیرینی قرابیه ، شیرینی شکرپاره ، شیرینی ونیزی ، شیرینی بهشتی یا کرکی و … اشاره کرد.
مواد لازم برای تهیه شیرینی بهشتی :
آرد سفید ۲۰۰ گرم
پودر قند ۱۰۰ گرم
روغن جامد ۱۰۰ گرم
روغن مایع ۲۵ گرم
وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری
پودر کاکائو یک قاشق غذاخوری، زعفران دمکرده ۲ قاشق مرباخوری
پودر پسته برای تزیین
طرز تهیه :
- ابتدا بگذارید روغن جامد در هوای محیط نرم شود. سپس پودر قند را که قبلا الک کردهاید به آن اضافه کرده و با کمک همزن هم بزنید.
- پس ازآنکه مخلوط یک دست و یکنواخت شد، وانیل را اضافه کرده و مجددا مواد را هم بزنید.
- سپس آرد را کم کم اضافه کنید و با هر مرحله اضافه کردن آرد مواد را هم بزنید تا آرد گوله نشود.
- پس از اضافه کردن تمام آرد و خمیر شدن مواد، روغن مایع را به خمیر اضافه کرده و آن کمی ورز بدهید تا خمیر نرم و منسجم شود.
- خمیر را به دو نیم تقسیم کرده نیمی از خمیر را با پودر کاکائو یا زعفران مخلوط کنید و نیمی دیگر را سفید بگذارید.
- مواد را داخل قیف ریخته و با کمک ماسوره ساده یا قیفی روی کاغذ روغنی با فاصله از هم شکوفه بزنید.
- وقتی سینی آماده شد آن را داخل فری که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه گرم کردهاید بگذارید و اجازه بدهید تا برای ۱۰ تا ۱۲ دقیقه شیرینیها بپزند. قبل از قرار دادن شیرینیها در فر میتوانید آنها را با پودر پسته تزیین کنید.
در پخت شیرینی بهشتی توجه داشته باشید وقتی شیرینیها را از فر در میآورید هنوز کمی نرم هستند و باید اجازه بدهید تا بعد از سرد شدن خودشان را بگیرند.
https://destani.ir/?p=22970
Saturday, 12 October , 2024