مواد لازم :

پیاز : ۲ عدد

گوشت : ۵۰۰ گرم

لپه پخته شده : ۲۵۰ گرم

نمک ، فلفل و زردچوبه : به مقدار کافی

آب : به مقدار کافی

تخم مرغ : ۵ عدد

بیکینگ پودر : ۱ قاشق چایی خوری

زعفران  : به مقدار کافی

طرز تهیه کباب شامی

طرز تهیه :

پیاز ها را به چهار قسمت تقسیم میکنیم و به همراه گوشت ، مقداری زرد چوبه و آب به مدت ۳ ساعت می پزیم تا گوشت کاملا پخته شود.بعد از اینکه گوشت ها پخت ،آب آن را جدا میکنم و به همراه لپه پخته شده در چرخ گوشت ، چرخ میکنیم .تخم مرغ ها را در ظرفی دیگر می شکنیم و هم میزنیم تا سفیده و زرده تخم مرغ باهم مخلوط شوند.

سپس بیکینگ پودر را داخل تخم مرغ ها میریزیم و هم میزنیم.مقداری زعفران سائیده شده را به همراه کمی نمک و فلفل به تخم مرغ ها اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم.تخم مرغ هم زده را به همراه گوشت و لپه چرخ شده اضافه کرده و مخلوط میکنیم . حسابی ورز میدهیم تا کاملا مخلوط شوند.یک تابه مناسب انتخاب میکنیم و مقداری روغن داخل اش می ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا روغن داغ شود.

سپس به اندازه دلخواه از مایه شامی برمیداریم و به صورت گرد در دست مان به آن شکل میدهیم و در پایان مانند کوکو سیب زمینی تختش میکنیم و در روغن می اندازیم تا سرخ شود.وقتی یک طرف آن سرخ شد طرف دیگر را برمی گردانیم و سرخ می کنیم . به همین ترتیب تمام مایه شامی را سرخ می کنیم. می توانید با سبزیجات و گوجه فرنگی آن ها را سرو نمایید.