مواد لازم :
سینه مرغ بدون استخوان ۷۵۰ گرم
سیب زمینی کوچک ۲۰ عدد
پیاز یک عدد
آرد ۲ ق غ
سیر ۲ یا ۳ حبه
نمک ۱ ق چ
فلفل سیاه ۱ ق چ
آویشن یک ق چ
کاری ۱ ق چ
پاپریکا ۱ ق چ
سفیده تخم مرغ ۱عدد
یک ق غ سس خردل ( به دلخواه)
رب گوجه یک ق غ
پوره ی گوجه یک پیمانه
زردچوبه نصف ق چ
ریحان خرد شده ۲ ق غ
سرکه ی بالزامیک ۲ ق غ
طرز تهیه :
در ابتدا سیب زمینی ها را در آب جوش ( باکمی نمک) ، به مدت ۷ دقیقه نیم پز کرده و با کره و روغن سرخ کرده تا کاملا طلایی شود . مرغ ها را مکعبی خرد کرده و به همراه سیر رنده شده، ادویه ها(فلفل، آویشن ، پاپریکا ،کاری) ،سفیده تخم مرغ ، نمک و آرد ، سس خردل ( به دلخواه) را کاملا میکس میکنیم تا جایی که مواد کاملا خمیری شود .
سپس مخلوط را به صورت شامی درآورده و به مدت نیم ساعت در یخچال قرار داده و در آخر در تابه با کمی روغن آن را تفت دهید و درب ظرف را ببندید تا شامی های مرغ خودشان را بگیرند. سپس درب ظرف را برداشته تا سطح آن طلایی شود . شامی ها را از تابه خارج کرده. پیاز نگینی خرد شده را در تابه سرخ کنید کمی که طلایی شد ،
زردچوبه را اضافه کرده و با حرارت بسیار کم تفت داده. رب و سپس پوره گوجه را اضافه کرده کمی که تفت خوردند . شامی های مرغ و سپس نصف لیوان آب و بالزامیک را اضافه کرده. وقتی جوش آمد درب ظرف را زده، حرارت را کم کرده تا به مدت ۲۰ دقیقه کامل بپزد. در انتها سیب زمینی ها و ریحان خرد شده را اضافه کرده و نوش جان کنید..
Saturday, 5 October , 2024