یکی از گزینه‌های عالی غذایی برای سرو ناهار مخصوصا در روزهای گرم و بلند سال، سوپ حریره است. دستور غذایی ویژه این سوپ سنتی و ترکیبات آن شامل گوشت و سبزیجات، بنیه را تقویت می‌کند. طرز تهیه سوپ حریره را در مجله دستانی دنبال کنید. مواد لازم پخت سوپ حریره (مناسب برای ۸ نفر) گوشت […]

یکی از گزینه‌های عالی غذایی برای سرو ناهار مخصوصا در روزهای گرم و بلند سال، سوپ حریره است.

دستور غذایی ویژه این سوپ سنتی و ترکیبات آن شامل گوشت و سبزیجات، بنیه را تقویت می‌کند.

طرز تهیه سوپ حریره را در مجله دستانی دنبال کنید.

مواد لازم پخت سوپ حریره
(مناسب برای ۸ نفر)

  • گوشت بره ۴۰۰ گرم
  • زردچوبه ۱ قاشق چای‌خوری
  • فلفل سیاه ۱/۵ قاشق چای‌خوری
  • پودر دارچین ۱ قاشق چای‌خوری
  • پودر زنجبیل ۱/۴ قاشق چای‌خوری
  • کره ۲ قاشق غذاخوری
  • کرفس خردشده ۳/۴ فنجان
  • پیاز سفید خردشده ۱ عدد
  • پیاز قرمز خرد شده ۱ عدد
  • گشنیز تازه ۱/۲ فنجان
  • گوجه فرنگی خردشده ۸۰۰ گرم
  • آب ۷ فنجان
  • عدس ۳/۴ فنجان
  • نخود ۴۲۵ گرم
  • ورمیشل ۱۱۰ گرم
  • تخم‌مرغ زده‌شده ۲ عدد
  • لیمو ۱ عدد

طرز تهیه سوپ حریره

  • گوشت، زردچوبه، فلفل سیاه، دارچین، زنجبیل، کره، کرفس، پیاز و گشنیز را در یک قابلمه مناسب ریخته و روی حرارت کم قرار دهید و هر ۵ دقیقه یک بار آن را هم بزنید.
  • سپس گوجه فرنگی را به مواد افزوده و بگذارید به مدت ۱۵ دقیقه دیگر روی حرارت بماند.
  • رب گوجه، آب و عدس را افزوده و بگذارید به جوش آید.
  • سپس حرارت را کم کرده، در قابلمه را قرار داده تا به مدت ۲ ساعت بپزد.
  • ده دقیقه پیش از سرو غذا، حرارت را زیاد کرده و نخود پخته‌شده و رشته فرنگی را به سوپ اضافه کنید.
  • در مرحله آخر، تخم مرغ ها و آب لیمو را به سوپ اضافه کرده و اجازه دهید ۱ دقیقه بپزد.