سوفله سیب زمینی و گوشت از انواع پیش غذا های مدرن و فانتزی و مناسب سرو در مهمانی ها است. سوفله در واقع نوعی کیک سبک است که در فر یا تنور، با مواد متنوع و مختلفی تهیه می‌شود. سوفله هم به عنوان غذا مانند سوفله سیب زمینی و هم به عنوان دسر مانند سوفله شکلات سرو می‌شود.

مواد لازم تهیه سوفله سیب زمینی و گوشت :

سیب زمینی: ۴ عدد
گوشت چرخ کرده: ۲۵۰ گرم
پیاز: یک عدد
قارچ: ۴۰۰ گرم
فلفل دلمه ای: یک عدد
رب گوجه فرنگی: یک قاشق غذاخوری
آبلیمو: یک قاشق مرباخوری
پنیر پیتزا به میزان لازم
ادویه های دلخواه به میزان لازم
جعفری برای تزیین

 

 

طرز تهیه:

قارچ و فلفل دلمه ای را نگینی خرد کرده و کنار بگذارید.

پیاز را خلالی خرد کنید و در کمی روغن تفت دهید تا طلایی شود. رب، گوشت چرخ کرده، آبلیمو، ادویه ها، قارچ و فلفل دلمه ای خرد شده را به آن افزوده و خوب تفت دهید. نیم ساعت زمان دهید تا مواد پخته شوند.

بگذارید آب قارچ و فلفل دلمه ای کاملاً بخار شود، چون مواد گوشتی نباید آب داشته باشند.

سیب زمینی ها را آبپز کرده و پس از پختن، ریز رنده کنید تا پوره شوند.

داخل قالب مورد نظر را کمی چرب کنید. نصف پوره سیب زمینی را در قالب بریزید. مواد گوشتی را روی پوره ریخته و روی آن پنیر پیتزا بریزید. در آخر بقیه پوره را در قالب ریخته و در صورت تمایل کمی پنیر پیتزا به آن اضافه کنید.

قالب را در فر بگذارید. پس از نیم ساعت سوفله آماده است. آن را از فر بیرون بیاورید و پس از خنک شدن، قالب را برگردانید.

سوفله را با جعفری یا مواد دیگر تزیین و سرو کنید.