مواد لازم :

زنجبیل تازه رنده شده ۲ ق غذا خوری

سیر رنده شده ۴ ق غذا خوری

فلفل قرمز پولکی خشک شده ۱ و ۱/۲ لیوان

سس کچاپ ۶ ق غذا خوری

نشاسته ذرت ۱/۴ ق غذا خوری

شکر ۱ لیوان

سرکه ۱/۲ لیوان

آب ۱ و ۱/۸ لیوان

نمک به مقدار لازم

 

ابتدا فلفل قرمز را آسیاب کنید تا پودر شود سپس با زنجبیل و سیر رنده شده مخلوط کنید و داخل قابلمه ای بریزید و نصف آب گفته شده در دستور را اضافه کنید.قابلمه را روی حرارت گذاشته تا به جوش بیاد. وقتی کنار قابلمه شروع به جوشیدن کرد و قل زد سرکه ، شکر و سس کچاب را اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شود.نشاسته ذرت را با باقی مانده آب به خوبی مخلوط کنید تا نشاشته در آب باز شود و گلوله نشود. سپس نشاسته را به قابلمه سس چیلی اضافه کرده و نمک را اضافه کرده تا سس صاف و یکدستی داشته باشیم.سس باید حدود ۵ تا ۶ دقیقه جوش بخورد تا کمی سفت شود و در نظر داشته باشید که خیلی نجوشد زیرا این سس چیلی شیرین باید مقداری رقیق و شفاف باشد.