موادلازم:
ژامبون گوشت یا مرغ ۱۰۰ گرم
نان تست سفید ۴ عدد
پنیر گودا رنده شده ۱۰۰ گرم
سس مایونز (یا خردل) ۲ قاشق چایخوری
تخم مرغ ۱ عدد
شیر ۲ قاشق غذا خوری
پاپریکا ۱ قاشق چایخوری
نمک و فلفل به میزان دلخواه
کره ۲ قاشق غذا خوری
طرز تهیه:
ابتدا یک نان تست را بردارید و روی آن را به وسیله قاشق به سس خردل آغشته کنید. سپس یک ورقه پنیر پارمزان، یک ورقه ژامبون، یک ورقه پنیر چدار و مجددا یک ورقه ژامبون را روی نان قرار دهید.
از دو عدد خلال دندان برای ثابت نگه داشتن ساندویچ فرانسوی استفاده کنید. سپس ساندویچ را به وسیله یک چاقوی ارهای و تیز به دو قسمت تقسیم کنید.
در ادامه تخم مرغ را داخل یک کاسه بشکنید سپس یک قاشق شیر را هم اضافه کنید. مقداری نمک و فلفل اضافه کنید و هم بزنید. حالا تکههای ساندویچ را به مایه تخم مرغ آغشته کنید.یک تابه بردارید. مقداری کره داخل تابه بریزید و ساندویچ را با حرارت ملایم سرخ کنید.
https://destani.ir/?p=28738
Thursday, 12 September , 2024