ساندویچ سوسیس یکی از پرطرفدار‌ترین ساندویچ‌ها است که در شهر‌ها و فرهنگ‌های مختلف به روش‌های متفاوتی تهیه می‌شود؛ اما مواد اصلی آنها تقریبا شبیه به هم است.

مواد لازم تهیه ساندویچ سوسیس هندی :

  • سوسیس: ۳۰۰ گرم
  • سیب‌زمینی: ۲ عدد
  • پیاز: ۲ عدد
  • رب گوجه‌فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری
  • نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
  • نان باگت، خیارشور، کاهو و گوجه‌فرنگی به مقدار لازم

 

طرز تهیه ساندویچ سوسیس هندی :

  1. سوسیس‌ را حلقه‌ای و سیب‌زمینی را نگینی یا خلالی خرد کنید.
  2. پیاز را نگینی خرد کرده و در تابه با کمی روغن سرخ کنید تا طلایی شود، سپس به آن زردچوبه بیفزایید و تفت دهید.
  3. پس از سرخ کردن پیاز و زردچوبه، سوسیس خرد شده را به آن اضافه کرده، تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند.
  4. در تابه دیگری سیب‌زمینی‌ را کمی سرخ کرده و سپس به سوسیس و پیاز‌ بیفزایید.
  5. در قابلمه کوچکی کمی روغن بریزید تا داغ شود.
  6. رب گوجه، نمک و فلفل را در قابلمه ریخته و نصف فنجان آب جوش در آن بریزید و خوب هم بزنید تا کمی غلیظ شود.
  7. سس آماده شده را در تابه ریخته و با مواد مخلوط کنید.
  8. در ظرف را ببندید و ۱۰ دقیقه روی شعله کم بگذارید تا سس به خورد مواد برود.

سوسیس هندی آماده است؛ آن را با خیارشور، کاهو و گوجه‌فرنگی در نان باگت بگذارید و ساندویچ را سرو کنید.

نکات تهیه ساندویچ سوسیس هندی

  • بنا به ذائقه می‌توانید قارچ، پنیر پیتزا و فلفل‌دلمه‌ای به مواد اضافه کنید.
  • هرچه مقدار فلفل این غذا بیشتر باشد، خوشمزه‌تر می‌شود.
  • ولی اگر به غذا‌های تند علاقه ندارید، فلفل را با توجه به ذائقه خود اندازه کنید.
  • افزودن کمی سیر له شده، عطر و طعم غذا را بهتر می‌کند.
  • می‌توانید به جای سرخ کردن سیب‌زمینی، آن را آبپز کنید.