ساندویچ سوسیس یکی از پرطرفدارترین ساندویچها است که در شهرها و فرهنگهای مختلف به روشهای متفاوتی تهیه میشود؛ اما مواد اصلی آنها تقریبا شبیه به هم است.
مواد لازم تهیه ساندویچ سوسیس هندی :
- سوسیس: ۳۰۰ گرم
- سیبزمینی: ۲ عدد
- پیاز: ۲ عدد
- رب گوجهفرنگی: ۲ قاشق غذاخوری
- نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
- نان باگت، خیارشور، کاهو و گوجهفرنگی به مقدار لازم
طرز تهیه ساندویچ سوسیس هندی :
- سوسیس را حلقهای و سیبزمینی را نگینی یا خلالی خرد کنید.
- پیاز را نگینی خرد کرده و در تابه با کمی روغن سرخ کنید تا طلایی شود، سپس به آن زردچوبه بیفزایید و تفت دهید.
- پس از سرخ کردن پیاز و زردچوبه، سوسیس خرد شده را به آن اضافه کرده، تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند.
- در تابه دیگری سیبزمینی را کمی سرخ کرده و سپس به سوسیس و پیاز بیفزایید.
- در قابلمه کوچکی کمی روغن بریزید تا داغ شود.
- رب گوجه، نمک و فلفل را در قابلمه ریخته و نصف فنجان آب جوش در آن بریزید و خوب هم بزنید تا کمی غلیظ شود.
- سس آماده شده را در تابه ریخته و با مواد مخلوط کنید.
- در ظرف را ببندید و ۱۰ دقیقه روی شعله کم بگذارید تا سس به خورد مواد برود.
سوسیس هندی آماده است؛ آن را با خیارشور، کاهو و گوجهفرنگی در نان باگت بگذارید و ساندویچ را سرو کنید.
نکات تهیه ساندویچ سوسیس هندی
- بنا به ذائقه میتوانید قارچ، پنیر پیتزا و فلفلدلمهای به مواد اضافه کنید.
- هرچه مقدار فلفل این غذا بیشتر باشد، خوشمزهتر میشود.
- ولی اگر به غذاهای تند علاقه ندارید، فلفل را با توجه به ذائقه خود اندازه کنید.
- افزودن کمی سیر له شده، عطر و طعم غذا را بهتر میکند.
- میتوانید به جای سرخ کردن سیبزمینی، آن را آبپز کنید.
https://destani.ir/?p=25119
Sunday, 1 October , 2023