مواد لازم کلم پیچ بنفش    ۱/۲ کاسه ماست خوری کلم پیچ سفید    ۱/۲ کاسه ماست خوری کالباس              ۳۰۰ گرم کنسرو ذرت        ۱ کاسه ماست خوری سس مایونز       ۱ کاسه ماست خوری سرکه               ۴ قاشق غذاخوری شکر  […]

مواد لازم

کلم پیچ بنفش    ۱/۲ کاسه ماست خوری

کلم پیچ سفید    ۱/۲ کاسه ماست خوری

کالباس              ۳۰۰ گرم

کنسرو ذرت        ۱ کاسه ماست خوری

سس مایونز       ۱ کاسه ماست خوری

سرکه               ۴ قاشق غذاخوری

شکر                ۱/۲ قاشق غذاخوری

ماست              ۱ کاسه ماست خوری

نمک و فلفل      به میزان لازم

دستور تهیه

  • ابتدا سس مایونز و ماست را درون یک ظرف با یکدیگر مخلوط کنید و به کمک یک همزن دستی و یا چنگال خوب هم بزنید.
  • نمک و فلفل، شکر و سرکه را به ترکیب ماست و سس اضافه کنید وخوب با هم مخلوط کنید. (سس سالاد آماده شد)
  • کلم‌های بنفش و سفید را برگ برگ کنید و بشویید، سپس آن‌ها را ریز خرد کنید.
  • کالباس را نیز خرد کنید.
  • کلم‌های خرد شده و کالباس را به همراه ذرت درون یک کاسه با هم مخلوط کنید. کمی از ذرت و کالباس‌های خرد شده را برای تزئین کنار بگذارید.
  • سس سفید تهیه شده را به سالاد اضافه کنید و آن را درون یخچال بگذارید تا سس‌ها به خورد سبزیجات برود. کمی از سس را برای تزئین روی سالاد نگه دارید.
  • پس از نیم ساعت سالاد را از یخچال بیرون بیاورید و روی سالاد را را با کمی کالباس و ذرت تزئین کنید و کمی سس روی آن بریزید.

سالاد مکزیکی آماده شد …

 

سس مخصوص سالاد مکزیکی


پودر زیره                      ۳/۴  قاشق چایخوری 

مواد لازم برای سس مخصوص سالاد مکزیکی کلم

آب لیموی تازه               ۲/۳ پیمانه

پودر تخم گشنیز           ۱/۲ قاشق چایخوری

روغن زیتون                  ۳ قاشق سوپخوری

پودر فلفل قرمز            ۱/۴ قاشق چایخوری

عسل                          ۱ قاشق سوپخوری

نمک و فلفل سیاه        به مقدار لازم

طرز تهیه سس مخصوص سالاد مکزیکی کلم

  • ابتدا در یک کاسه پودر زیره و پودر تخم گشنیز را مخلوط کنید.
  • عسل، آبلیموی تازه و روغن زیتون را به آن اضافه کنید.
  • مواد را با هم مخلوط کنید، سپس پودر فلفل چیلی را اضافه کنید.
  • نمک و فلفل را به مواد اضافه کنید و حدود ۲ دقیقه مواد را با یک همزن دستی یا چنگال خوب بزنید.

سس مخصوص سالاد مکزیکی آماده شد …