مواد لازم:
فیله کوچک مرغ ۴عدد
روغن زیتون ۵ قاشق غذاخوری
زیره کوبیده شده ۲/۱ قاشق چایخوری
آب لیمو ترش تازه ۳ قاشق غذاخوری
گشنیز خرد شده ۱ پیمانه
هویج خرد شده(رشته ای) ۳ عدد متوسط
اسفناج برگ کوچک(بیبی اسفناج ) ۱۵۰ گرم
کشمش ۳/۱ پیمانه
فلفل دلمه قرمز خرد شده ۲/۱ پیمانه
نمک و فلفل سیاه به میزان دلخواه
طرز تهیه :
ابتدا فیله مرغ را با زیره و کمی نمک و فلفل مخلوط کرده تا طمع دار شود , سپس آنها را با دو قاشق روغن زیتون در ماهیتابه در بسته پخته تا رنگ آن طلائی شود(هر دو طرف آنها) سپس بصورت نواری برش دهید.در یک کاسه مناسب اسفناج , آبلیمو, مرغ ,روغن زیتون , هویج , فلفل خرد شده , کشمش و گشنیز و نمک و فلفل(به میزان لازم) را ریخته و مخلوط کنید.سس مرغ ها را روی سالاد گذاشته و میل نمایید.
https://destani.ir/?p=29061
Friday, 13 September , 2024