مواد لازم:

فیله کوچک مرغ     ۴عدد

روغن زیتون    ۵ قاشق غذاخوری

زیره کوبیده شده   ۲/۱ قاشق چایخوری

آب لیمو ترش تازه   ۳ قاشق غذاخوری

گشنیز خرد شده    ۱ پیمانه

هویج خرد شده(رشته ای)    ۳ عدد متوسط

اسفناج برگ کوچک(بیبی اسفناج )    ۱۵۰ گرم

کشمش   ۳/۱ پیمانه

فلفل دلمه قرمز خرد شده     ۲/۱ پیمانه

نمک و فلفل سیاه    به میزان دلخواه

طرز تهیه :

ابتدا فیله مرغ را با زیره و کمی نمک و فلفل مخلوط کرده تا طمع دار شود , سپس آنها را با دو قاشق روغن زیتون در ماهیتابه در بسته پخته تا رنگ آن طلائی شود(هر دو طرف آنها) سپس بصورت نواری برش دهید.در یک کاسه مناسب اسفناج , آبلیمو, مرغ ,روغن زیتون , هویج , فلفل خرد شده , کشمش و گشنیز و نمک و فلفل(به میزان لازم) را ریخته و مخلوط کنید.سس مرغ ها را روی سالاد گذاشته و میل نمایید.