مواد لازم (برای ۴ نفر):

هویج ۱ عدد

کالباس ۵۰۰ گرم

خیارشور ۲۵۰ گرم

سیب زمینی ۵۰۰ گرم

نخود فرنگی ۲ قاشق غذاخوری

نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی

شوید و سس مایونز به اندازه کافی

زمان لازم برای آماده سازی سالاد ۲ ساعت

طرز تهیه سالاد روسی مجلسی اصل با مرغ و شوید | مجله کوروش

دستور تهیه:

سیب زمینی‌ها را بشویید، در یک قابلمه بریزید و روی آن‌ها آب بریزید و قابلمه را روی حرارت بگذارید تا سیب زمینی‌ها پخته شوند. پس از اینکه سیب زمینی‌ها پختند، پوست آن‌ها را بگیرید و آن‌ها را به مربع‌های کوچک (نه خیلی ریز و نه خیلی درشت) برش بزنید و در یک کاسه بریزید.

کالباس‌ها را نیز روی تخته آشپز خانه به صورت نگینی خرد کنید و به سیب زمینی‌ها در کاسه اضافه کنید.خیارشور‌ها را نیز خرد و اضافه کنید.سپس نخود فرنگی پخته را اضافه کنید.

هویج را به دو صورت می‌توانید در این سالاد استفاده کنید. یا باید آن را آبپز کنید و به صورت نگینی خرد کنید و با مواد سالاد مخلوط کنید و یا آن را به صورت خام رنده کرده و در پایان روی سالاد بریزید.

در یک کاسه سس مایونز بریزید و با چنگال خوب هم بزنید، سپس کمی نمک و فلفل به آن اضافه و مخلوط کنید.سس را روی مواد ریخته و خوب مخلوط کنید و آن را به ظرف مورد نظر برای سرو منتقل نمایید.در پایان روی سالاد کمی شوید خشک بپاشید.ظرف را حدود۲ ساعت در یخچال بگذارید تا سس‌ها به خورد مواد برود.