زولبیا
نشاسته گل ١ پیمانه
ماست پرچرب ١ پیمانه
زعفران ٢ ق غ
آرد ٢ ق غ
گلاب ١ ق غ
بگینگ پودر ١ ق م
روغن ١ لیوان
شکر ٢٠٠ گرم
آب ١ و نیم لیوان
نشاسته و ماست را با هم مخلوط کرده و زعفران را به آن اضافه کنید سپس آرد ، گلاب و بکینگ پودر را هم اضافه کرده و هم بزنید.

مواد آماده شده را میتوانید در ظرف سس بریزید (برای شکل دهی بهتر).روغن را داخل ماهیتابه ریخته و وقتی داغ شد مواد را به صورت حلزونی بریزید و کمی صبر کنید تا دو طرف آن طلایی شود.

آب ، شکر و گلاب را روی حرارت گذاشته تا قوام بیاید.
بعد از سرد شدن زولبیا ها ،آن ها را یکی یکی داخل شهد کنید.