پاستیل از خوراکی های محبوب و پرطرفدار است که اغلب به صورت آماده خریداری میکنیم،اما در این بخش تصمیم گرفته ایم طرز تهیه “پاستیل اناری” در خانه را آموزش دهیم.همراه ما باشید.

 

 

مواد لازم برای پاستیل انار

  •  شکر :یک دوم پیمانه
  • گلوکز:  مایع یک چهارم پیمانه
  • پودر ژلاتین :یک چهارم پیمانه
  • آب میوه طبیعی (آب انار) :۱۵۰ میلی لیتر (تقریبا یک پیمانه سر خالی)
پاستیل اناری

طرز تهیه پاستیل انار

ابتدا یک ظرف فلزی بردارید و شکر، پودر ژلاتین، گلوکز و آب میوه را داخل آن بریزید و روی حرارت بگذارید تا بجوشد.

بعد از اینکه همه مواد با هم مخلوط شدند شعله را خاموش کرده و اجازه دهید خنک شود.

قالب های مورد نظر را با آب سرد مرطوب کرده و مواد پاستیل را به تدریج داخل آن ها بریزید و در یخچال بگذارید تا خودش را ببندد.

نکات تکمیلی در مورد پاستیل اناری

پاستیل اناری جزو دسر – انواع ژله میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۳۰دقیقه
پاستیل اناری را می توانید در وعده میان وعده – دسر – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسب میباشد .